Haberler

8 Yaşındaki Derviş'in Köpeğin Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybetmesi

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde dün evlerinin bahçesinde oynarken köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuğun sokak köpeklerinin saldırısına uğradığından şüpheleniliyor.

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde dün evlerinin bahçesinde oynarken köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuğun sokak köpeklerinin saldırısına uğradığından şüpheleniliyor.

Bünyan İlçesi Yenimahalle Gergeme mevkiinde dün meydana gelen olayda, ilkokul 2. sınıf öğrencisi Derviş Boztaş okuldan çıktıktan sonra geldiği evinin bahçesinde bir köpeğin saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Çocuğa saldırdığından şüphelenilen ancak iple bağlı halde olan bahçedeki kurt kırması köpek, belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutularak incelenmek üzere götürülmüştü. Acı olay sonrasında Boztaş ailesinin evinde hüzün hakim olurken, küçük çocuğun yakınları sinir krizleri geçirdi. Derviş Boztaş'ın dayısı Uğur Boztekin, "Dedemiz 12 yıl önce vefat etti. Bilgi kirliliğine son verilmesini istiyoruz. Doğru köpek var olayın içerisinde, kendi köpekleri de var doğrudur. Ancak kendi köpeklerinin yapabileceği bir şey değil. Köpek cılız ve uysal bir köpek, insana saldırmayan bir köpek. Otopsi sonucunda her şey ortaya çıkacak ve netleşecek" dedi.

Olayı anlatan Boztekin, "O köpeğin tek başına yapabilmesi imkansız. Yıllardır burada duran bir köpek, sahibini ısırmasını anlarım ama sahibini parçalamasını anlamam. Ortada hiç görgü tanığı yok. Saat 15.00 civarında okuldan dönüyormuş. Dayım, anneannemi arıyor ve Derviş'in gelmediğini söylemiş. Önce halasına bakmışlar, dayım eşiyle ayrıldı. Şu zamana kadar elimizden geldiğince ilgilendik. O gün kimsenin haberi olmamış. Arıyorlar, okuluna bakıyorlar, akşam 16.55 kapının önünde önce montu zannediyorlar, montu kaldırdığında cesedi görüyor maalesef" diye konuştu.

İlçede başıboş köpeklerin grup halinde dolaşması dikkat çekerken, 8 yaşındaki Derviş Boztaş'ın okulunda ise sessizlik hakim. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Kayseri Bünyan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

DOGRUCU DAVUDMobil-ANDROID:

erzincanda sokak köpeklerini öldüren belediyeye tepki verenler,bu cocugumuz icin neden tepki vermiyorlar? Basi bos köpekler büyük tehlike, lütfen bu soruna INSANCA care üretelim....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title