Haberler

Annesini 8 Ay Önce Yaraladı, Bugün Öldürdü

Güncelleme:

Kadıköy'de 8 ay önce anne ve babasını yaralayınca haber olan 35 yaşındaki Kaan Yardım, bu sefer annesini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Kadıköy'de 8 ay önce anne ve babasını yaralayınca haber olan 35 yaşındaki Kaan Yardım bugün dehşet saçtı. Annesi Gönül Yardım'ı defalarca bıçaklayarak öldüren Kaan Yardım gözaltına alındı.

ANNESİNİ DEFALARCA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, Kadıköy Göztepe Birinci Ortabayır Sokak'ta bulanan Başak 2 Apartmanı'nın 4'üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11.00 sıralarında Gönül Yardım'ın oturduğu daireden kavga seslerinin geldiğini duyan komşuları polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, kapıyı açtığında Gönül Yardım'ın (63) kanlar içinde yerde yattığını gördü. Gönül Yardım'ın bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı. Ev içinde arama yapan polis, salonda yüzü kanlar içinde oturan Kaan Yardım'ı (35) gözaltına aldı. Bu sırada ekmek almak için fırına giden Mehmet Yardım, evine geri dönünce şok oldu. Oğlunun eşini öldürdüğünü öğrenen Mehmet Yardım, üzüntüden yıkıldı. Olayın duyulmasının ardından eve gelen kızları Birce ise annesinin ölümü karşısında üzüntüden şoka girdi.

8 AY ÖNCE DE YARALAMIŞTI

Kaan Yardım geçtiğimiz 29 Nisan'da da dehşet saçmıştı. Aynı evde yaşadığı annesi Gönül Yardım'ı boğazından, babası Mehmet Yardım'ı kulak, boğaz ve göğüs altından yaralayan Kaan Yardım, komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınmıştı. Kaan Yıldırım'ın İzmir'de yaşadığı, eşinden boşandıktan sonra anne ve babasının yanına yerleştiği, bir süredir de bunalımda olduğu öne sürülmüştü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yardım Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (93)

AsafmobilWeb@haberler.com:

Dindar gençlik,Yeni Turkiye

16
23
yanıtYanıtla
ali:

ya kardeşim, mal mal yorum yapmayın ya

yanıt4
yanıt0
siyaset:

milletvekili ol herkezi idam edersin hitlerden farkın kalmaz yazdığın yazı ile farkının olmadığı ortada . . . . . . . . büyük lokma ye büyük konuşma

yanıt1
yanıt0
Elif:

Bunuda hukumete maal ettiniz ya bi psikiyatriste gorunun!!

yanıt1
yanıt0
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

ALİN SİZE. EY TURK GENCLİGİ. 1. BİRİNCİ VAZİFEN. ANNEYİ BABAYİ DOVMEK 2. UYUSTURUCU İCMEK 3. ASKERE GİTMEMEK 4. KUPE TAKMAK TOKA TAKMAK 5. DÖVME YAPTİRMAK 6. BUYUNUGUN KUCUGUNU BİLMEMEK 7. HERGUN CİNAYET İSLEMEK 8. DEVLETE İSYAN ETMEK 9 .ANA BABAYİ PARA VERMEDİ DİYE DOVMEK 10 ASLİNDA DAHA COK VAR. SAYMAKLA BİTMEZ 11. NE OLDU SANA TURKİYE. SEN BOYLE DEYİLDİN ALLAH SONUMUZU HAYİR ETSİN. VURAN VURANA CALAN CALANA TECAVUZ HAT SAFHADA ALDATMA. ALDİ BASİNİ GİDİYOR UYAN TURK MİLLETİ UYAN. DEVLET ELDEN GİDİYOR BURDAN ANNELERE BABA LARA SESLENİYOM LUTFEN SACMA SAPAN DİZİLERE VE PROGRAMLARA BAKMAYİN SEYRETTİRMEYİN COCUKLARA. İNTERNETİ. YARARLİ SEKİLDE KULLANDİRİN OLEN ANNEYE ALLAHTAN RAHMET DİLER MEKANİ CENNET OLSUN DERİM.

33
6
yanıtYanıtla
gülsen:

İdam gelmeliii

21
5
yanıtYanıtla
insan ol.... insan ol:

idam sana gelmeli insanmısın sen . . . . . . . kendi çoluk çocuğunun en ufak bir hatası olduğu an kendi evladını idammı edeceksin ? insan insanın elinde eğitilmelidirki allaha hakkıyla kul olabilsin

yanıt1
yanıt1
yıldız:

allahım sen sağlık şuurunu ver

23
1
yanıtYanıtla
KONYALI ALPARSLAN:

Böylelerini idam edeceksin ki cümle aleme ibret olsun diye

21
2
yanıtYanıtla
zaten:

insan olsan idamdan bahsetmezsin

yanıt1
yanıt1
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title