Haberler

Temizlik İşçisi 7'inci Kattan Düşen Çocuğu Havada Yakaladı

Güncelleme:

Eskişehir'de temizlik işçisi Şükrü Deniz, 7. kattan düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i yakalayarak hayatını kurtardı.

"EN ÜST KATTA BİR ÇOCUK FARK ETTİM"

Odunpazarı Belediyesi'nde temiz işçisi olarak çalışan Deniz, akşam saatlerine doğru, Cumhuriyet Mahallesi Şahin Sitesi önünde temizlik yaparken binadan çocuk ayakkabılarının düştüğünü gördüğünü söyledi. İnsanların camdan ayakkabıyı attığı düşüncesiyle yukarı doğru baktığını ifade eden Deniz, "Ayıp değil mi, niye ayakkabı atıyorsunuz?" diye söylendiğini dile getirdi. "O anda yukarı baktığımızda en üst katta bir çocuk fark ettim" diyen Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"KOLLARIMI AÇTIM ÇOCUĞU TUTMAYA ÇALIŞTIM"

"Çocuk ayaklarını aşağı sarkıttı, mermerden tutunarak sağa sola hareket etmeye başladı. Çocuğun düşeceğini anladım, o anda elimdeki süpürgeyi falan bırakmışım. Çocuk hareketi ile aynı yöne hareket ettim. Çocuk ellerini bıraktı, bende kollarımı açtım, çocuğu tutmaya çalıştım."

"BEN OLMASAYDIM..."

Çocuğu tuttuktan sonra çevredeki vatandaşların 112 Acil Sağlık ekiplerine olayı haber verdiğini anlatan Deniz, "112 Acil Sağlık ekipleri, çocuğu götürdüler. Benim sağlık durumum iyi. Çocuk düştüğünde ağlıyordu ama kendindeydi. 3- 4 dakika yerden kalkamadım. Ben olmasaydım Allah korusun direkt beton zemine çarpardı" dedi.

Ambulansla, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Esen'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Bu arada 4 yaşındaki Esen'e, annesi Yaşar Esen işte olduğu için engelli teyzesinin baktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (42)

Taner Yilmaz M:

Allah senide Kardes cocuklarina Bagislasin !

55
0
yanıtYanıtla
türk:

ALLAH seni hiç bir zaman darda bırakmasın ya rabbim. . .

50
0
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Allah senin gibi insanları korusun. İnşallah mutlu mesut olursun abicim.

49
0
yanıtYanıtla
bukadar net:

ben olsam bu işçiye temizlik görevlisine büyük ödül veririm devlet olarak da çocuğun babası olarak da bunu kim olsa yapar her yapanada ödül vermek özellikle fakirse ki belli öyle ama belliki gönlü zengin kısaca ödüllendirmek gerekir

48
0
yanıtYanıtla
MERHAMET SAHIBI:

Mevlam seni darda koymasin inseALLAH

45
1
yanıtYanıtla
ALLAH KULU GARİP:

Bir insan öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir ve bir insan kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibirdir. Maide süresi 32. ayet. Sayın temizlikçi kardeşim sen çok çok çok büyük bire sevap işledin ve inşallah ALLAH seni cennetine koyar. . . .

43
1
yanıtYanıtla
istanbul:

tek kelimeyle helal olsun.

42
1
yanıtYanıtla
kahraman türk:

sayin cumhurbaskanim. . bu kahraman vatandasimiza gösterdigi bu insanliktan dolayi. ödüllendirin lütfen. . . . .

41
1
yanıtYanıtla
bir vatandaş:

okuyunca bile tuylerim diken diken oldu nasibi varmış daha demekki ve temizlik işçisi kardeşimede gelirsek Allah seni çoluk çocuğuna bağışlasın ALLAH RAZI OLSUN SENDEN bu arada anne de biraz daha sorumluluk sahibi olmalı

40
0
yanıtYanıtla
~BLACK STOCKINGS~mobilWeb@haberler.com:

Helal be...benim için bu yılın kahramanı...emekci vatandaşım....

39
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title