Haberler

6 İlde Eş Zamanlı Polislere Operasyon!

Güncelleme:

Isparta merkezli Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 emniyet personeli gözaltına alındı.

Isparta merkezli Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 emniyet personelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bazı emniyet görevlileri hakkında "Görevleri gereği düzenlemeye yetkili oldukları resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira" suçlarından soruşturma yürütüldü.

3'Ü ESKİ PERSONEL

Bu kapsamda Isparta merkez olmak üzere Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3'ü eski personel olmak üzere 10 emniyet mensubu gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tunceli Isparta Mardin Bingöl Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

murat aslan Mobil-ANDROID:

Bu nasıl parelel yapıymış suyunu cıkardınız hani meşur bir şarkınız vardı Beraber yürümüştünüz bu yollarda ne oldu

18
5
yanıtYanıtla
ercanMobil-ANDROID:

once polis duzelcekki bataklik kurusun yoksa sinegin koku kurumaz

6
4
yanıtYanıtla
KurdoMobil-IOS:

Türkler kadar boş bir milet yok. Sosyal medyada kahvehanelerde hep isyan hep isyan. Beğenmiyorsanız Çıkın sokaklara kardeşim. Korkmayın gazdan joptan mermiden panzerden . Bak kürtler hep sokakta. Koltuk. Polis, devlet onlarinsa!!! Sokak toprak vatanda halkın. Çık sokağa. Burda boş boş kuru laf etmeyin

1
8
yanıtYanıtla
yağmur Mobil-ANDROID:

polisimizi askerimizi ne halâ getirdiniz allah tan korkmaz kuldan utanmazlar

4
1
yanıtYanıtla
010101Mobil-ANDROID:

ancak ssss niz polislere kalkar zaten. siz once gezicileri.. kobani eylemlerinin bas aktorlerini yargilayin da inanalim...

3
0
yanıtYanıtla
kıro kurdoya cevapMobil-ANDROID:

kendi milletini ne güzel tanıtmıssın. ye ic cal isyan et. git hangi direkten rlrktrik calacaksin onu arastir.ermeni fars kirmasi milletin mensubu. milyonlarca eteklinin sınır kapısına dayandığı günü bekle...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title