Haberler

İstanbullu Sporcuların Karate Başarısı

Güncelleme:

Türkiye Karate Federasyonunun organize ettiği 5. Uluslararası 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası sona erdi.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen 5. Uluslararası 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası sona erdi.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen ve 3 gün süren organizasyona, 18 ilden yaklaşık bin 500 çocuk sporcu katıldı. 2000-2007 doğumlu sporcuların mücadele ettiği turnuvada, bireysel ve takım halinde "Kata" ve "Kumite" müsabakaları yapıldı.

Turnuvanın ilk iki gününde ferdi müsabakalar düzenlenirken, dağıtılan 214 madalyanın 118'i İstanbul'da kaldı. Toplam 54 ferdi dalda 26 altın madalya kazanan İstanbullu sporcular, 25 gümüş, 67 bronz madalya aldı. İstanbul'u 9 altın, 9 gümüş ve 5 bronzla Sakaryalı, 8 altın, 9 gümüş ve 9 bronz madalya ile Bursalı sporcular izledi.

Ayrıca 8 farklı yaş kategorisinde verilen takım şampiyonluğu kupasını ise 3 kategoride İstanbul Akbulutspor Kulübü, 2 dalda Sultangazi Erdal Özcan Spor Kulübü ile birer kategoride Bodrumspor Kulübü, Bursa Askspor Kulübü ve İstanbul Uygurspor Kulübü kazandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Bağcılar İstanbul 23 Nisan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title