Haberler

40 Yıllık Evli Çiftler, Kız Kulesi'nde 14 Şubat'ı Kutladı

40 yıl aynı yastığa baş koyan 40 çift, Bağcılar Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Kız Kulesi'nde düzenlenen programda unutulmaz bir gün yaşadı. 40 yıllık evliliğin sırrının saygı ve sevgi olduğunu belirten çiftler, gençlere evliliklerinde sabırlı olmaları konusunda nasihatte bulundu.

Bağcılar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde evliliklerinde 40 yılı doldurmuş 40 çifti Kız Kulesi'ne götürdü. Yemekli programda, 40 yıl aynı yastığa baş koymuş çiftler unutulmaz dakikalar yaşadı. Bedirhan Gökçe'nin şiirleriyle ve müzik dinletisiyle renk kattığı programda, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı çiftlere günün anısına yastık hediye etti.

Genç çiftlerin küçük problemlerden dahi boşandığını dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Her insanın hayatında kaza kader vardır ama bunu birçok sebepleri de insanların kendilerinden kaynaklanıyor. Maalesef insan problemini fark etmiyor, fark etse zaten o hatayı yapmaz. Fark etmediğiniz hatalar da maalesef büyüdükçe aile facialarına dönüşüyor" dedi.

Gençlerin uzun yıllar evliliklerini ayakta tutan insanların nasihatlerini dinlemesi gerektiğine dikkat çeken Çağırıcı, şunları söyledi:

"Burada yaşlı çift yok. Hayat tecrübeleriyle dolu çiftler var. Onlar bu mutluluklarını 40 yıl aşabilmişlerse demek ki onlarda bir gönül güzelliği ve gençliği var. Onların tecrübelerini dinlemenin gençlere de örnek olacağını zannediyorum."

YAŞLI ÇİFTLERDEN GENÇLERE "SABIR" NASİHATİ

Lale Polat, eşiyle 40 yıllık mutlu bir hayat geçirdiğini belirterek, gençlere evlilikleri konusunda sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. Eşi Bayram Polat ise, "Hayatımdan çok mutluyum. Eşimle kavga etmedik, birbirimizi incitmedik. Umreye gittik, hacca gittik. Çocuklarımız ve torunlarımızla mutlu bir şekilde yaşıyoruz" diye konuştu.

Mahmut Kiraz 14 Şubat'ın 43'üncü evlilik yıl dönümleri olduğunu belirtirken, eşi Müyesser Kiraz ise, evlenen gençlere sabırla evliliklerini yürütme tavsiyesinde bulundu.

46 yıllık evli olduklarını belirten Hüseyin Akyol, "Uzun evliliğimizin sırrı iyi geçinmek, karşılıklı saygı. Zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama hepsi geçici" derken, eşi Saniye Akyol, "Evliliğin uzun sürmesi için insanların karşılıklı birbirine saygısının, sevgisinin olması lazım. Biz öyle gördük, öyle uyguladık. Gençlerimiz de birbirine karşı sevgi ve saygıyla davranmalı" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Kız Kulesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title