Haberler

32 Çocuklu Halit Tekin'in Hedefi 50 Çocuk

Güncelleme:

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde 4 eşi 32 çocuğu bulunan 54 yaşındaki Halit Tekin, çocuk sayısını 50'ye çıkarmak için yardım bekliyor.

İlk evliliğini 1982'de o tarihte 15, şimdi 47 yaşında olan Nihal Tekin ile yapan Halit Tekin, daha sonraları şimdi 41 yaşında olan Gül Şaşar ve Zekiye Koğu, ardından da şimdi 54 yaşında olan Fatma Budak'la nikahsız yaşamaya başladı.

"SAĞLIĞIM EL VERİRSE HEDEF 50 ÇOCUK"

4 eşinden toplam 32 çocuğu olan ancak biri 6 ay önce ölen Halit Tekin, ilk eşi Nihal'in 27 Ekim'de doğum yapmasıyla yine 32 çocuk sahibi oldu. Ailenin yeni üyesine 'Ahmet' adını verdiğini belirten Halit Tekin, "Çocuklarımdan biri 6 ay önce öldü, halen 12'si erkek 32 çocuğum var. Onları çok seviyorum. Sağlığım el verirse, Allah kısmet ederse çocuk sayısını 50'ye çıkarmak istiyorum" dedi.


HER EŞE AYRI EV

İlk eşi Nihal'den 5, ikinci eşi Gül'den 14, üçüncü eşi Zekiye'den 5 ve dördüncü eşi Fatma'dan 8 çocuğu bulunan Halit Tekin, eşler arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve her birisi için ayrı ev tuttuğunu söyledi. 5 çocuğunun evlendiğini ve bunlardan da 18 torun sahibi olduğunu belirten Tekin şunları anlattı:

"Yerel organizasyonlarda şarkı söyleyerek para kazanıyorum. Eş, çocuk ve gelinlerim ve torunlarımla birlikte toplam 60 kişilik bir aileyiz. Bir eve sığmadığımız için her aile ayrı bir evde yaşıyor. Hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz. Çocuklarımın isimlerini ezbere biliyorum, hepsini çok seviyorum. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Her fırsatta çocuklarımla beraber oluyorum."

KAYMAKAMLIKTAN YARDIM BEKLİYOR

Eşlerden Zekiye Tekin ise tüm aile fertlerinin huzur içerisinde yaşadığını, eşler ve çocuklar arasında da hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Kalabalık nüfusa sahibiz. Ailenin ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlandığımız günler oluyor. Kış geldi. İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapılıyor. Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Reyhanlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (191)

sivaslı:

ulen şu adam bile 3-5 kadın yapmış hala yanlızlık hala yalnızlık. şaka maka bide devlet yardım etsin diyo. ne yapacak kaymakam sana 1 çuval viağramı verecek.

56
2
yanıtYanıtla
Uyan Türk:

Hedef Nüfus yolu ile Türkiyeyi ele gecirmek. Siz devam uyuyun. Anlayan anladi

39
6
yanıtYanıtla
ali:

allahına kurban çocuk rızkiyıla gelir bence 50 yı tamamla bazı insanlarımız çocuk bakmaktan korkanlara inat helel be tebrik ederim

17
20
yanıtYanıtla
cizreli kürt:

Beline sağlık arap dayı, sen bakma yorum yazanlara seni kıskanıyorlar şebekler. bakma sen onlara 1-2 çocukla başları göğe erecek sanki, ha bide ben yarattım havasındalar bunlar tövbe estğ. . . ))

6
28
yanıtYanıtla
İsmail KARAKÖY:

İnsanda biraz utanma olur. Çocuk yapmasını biliyorsun ama utanmadan yardım istiyorsun seni varya.

29
2
yanıtYanıtla
ahmet:

böyle insanlarla aynı dünyada yaşamak utanç verici. .

24
4
yanıtYanıtla
yzb:

Çocukları çıkarırken aklın neredeydi. . . . . . Sana o kadar çocuğu devlet mi yap ben bakacam dedi. . . . . .

28
0
yanıtYanıtla
erman:

bu adam ya arap yada türk, türkler örnak almalı, çoğalmalıyız. . .

7
18
yanıtYanıtla
KADIN DIRDIRI YOK MU KARDEŞ ?:

BİZ BATILI ERKEKLER DÜŞÜNÜYORUMDA KENDİMİZE KÖTÜLÜK MÜ YAPIYORUZ ANLAMIYORUM. . . BİZ GÜZEL OKUMUŞ 1 TANE KIZ ALIYORUZ DİL PAPUÇ KADAR SAYGI YOK SÜREKLİ SÖMÜRÜLME HALİNDE YAŞIYORUZ AMA ADAM KENDİ ÇAPINDA RESMEN KRALLIĞINI İLAN ETMİŞ HELAL OLSUN VALLA BİZ 1 KADINLA BAŞA ÇIKAMIYORUZ ADAM HAREM KURMUŞ. . .

19
5
yanıtYanıtla
Meleti Kurd:

Bu hemşerimi Kürd kardeşimi tebrik ediyorum helal olsun:)

9
14
yanıtYanıtla
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title