Haberler

3 Aylık Hamile 'Çocuk Gelin'e Fuhuş Yaptırırken Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da Kemal Ç., sevgilisinin askerdeki oğlunun 17 yaşındaki 3 aylık hamile eşine 50 lira karşılığında fuhuş yaptırırken yakalandı.

Korkunç olay Adana'da yaşandı. Kemal Ç. (27) isimli şahıs sevgilisinin askerde olan oğlu Uğur A.'nın (22) eşi 17 yanındaki Gamze A.'ya fuhuş yaptırırken yakalandı.

DAHA ÖNCE CEZAEVİNDE YATMIŞ

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesi Akif Polat Bulvarı üzerindeki ormanlık alanda meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce sevgilisinin gelini Sümeyye A.'ya (18) fuhuş yaptırırken yakalanan ve 3 ay cezaevinde kalıp çıkan Kemal Ç. (27) isimli şahsın bu kez de sevgilisinin askerde olan oğlu Uğur A.'nın (22) eşi 17 yanındaki Gamze A.'ya fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı.

POLİS YAKALADI

Bunun üzerine harekete geçen polis şahsı takip etmeye başladı. Yapılan bir takipte Gamze A.'yı otomobil ile ormanlık alana getiren Kemal Ç. burada parayı aldıktan sonra Gamze A. ile müşteriye ormanlık alanda buluşturdu. Bunun üzerine polis hemen operasyon için düğmeye basarak zanlıyı yakaladı. Şüpheli Kemal Ç. ve Gamze A., Ahlak Büro Amirliğine getirilerek sorguya alındı. Kemal Ç fuhuş yaptırdığını kabul etmedi.

15 YAŞINDA KAÇARAK EVLENDİ

Gamze A. ise 15 yaşında eşini sevdiği için kaçarak evlendiğini, evlendikten bir yıl sonra ailelerinin rızasıyla 16 yaşında resmi nikah yaptırdıklarını eşinin daha sonra askere gittiğini belirterek, "Eşim askere gittikten sonra kaynanamın sevgilisi Kemal Ç. evde bulunan eltime ve bana zorla fuhuş yaptırmaya başladı. Çünkü evde çalışan yoktu, bizim fuhuştan getirdiğimiz paralar ile geçiniyorlardı. Bir süre sonra polis Kemal Ç.'yi yakaladı 3 ay hapiste yattı. Ben Kozan'a kayınbabamın yanına gittim ancak onlar da durumu öğrenince beni evde tutmak istemedi. Bu nedenle ben ailemin de yanına gidemediğim için geri kaynanamın yanına geldim. Eltim baba evine giderek bunlardan kurtuldu. Ben Kemal Ç. hapisten çıkınca yine fuhuş yapmaya başladım. Önce zorla yapıyordum ama sonra alıştım" dediği öğrenildi.

GAMZE A. 3 AYLIK HAMİLE ÇIKTI

17 yaşındaki Gamze A'nın, yapılan sağlık kontrollerinde 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Gamze A. bebeğin kocasından olduğunu, eşinin askerden izne geldiğinde hamile kaldığını belirterek, "Hamile olduğum halde fuhuş yapmak zorunda kalıyordum. Evde çalışan kimse yoktu benim kazandığım parayla geçiniyorduk. Ama Kemal'den şikayetçi değilim. Çünkü o cezaevine girip bir süre sonra geri çıkacak. Kocam 25 gün sonra askerden dönüyor. Benim fuhuş yaptığımı bilmiyor" dediği öğrenildi.

Kemal Ç. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500

Yorumlar (28)

uyumlu:

adana ülkemizin yüz karası başka söze gerek duymuyorum. . . .

23
12
yanıtYanıtla
Nevar Burda?:

Serefsizlerin yasadigi sehir !

21
13
yanıtYanıtla
...:

midem bulandı rabbim ıslah etsin

26
0
yanıtYanıtla
Susen Es:

Allah belanizi versin

21
0
yanıtYanıtla
TR:

ADANA SAMSUN İSTANBUL , , , , IĞRENÇ OLAYLAR MERKEZİ

18
3
yanıtYanıtla
EKİM:

ADAM 27 YAŞINDA KAYNANA ( ANNE ) KAÇ YAŞINDA BOYU KADAR OĞLU VAR ASKERDE 40 45 YAŞLARINDA VARDIR REZİLLER GENÇ SEVGİLİ DE NEYMİŞ !

16
0
yanıtYanıtla
MEMUR:

EN KISA ZAMANDA ADANADAN TAYİNİMİ İSTEYECEM . . . İNSANIN ADI ÇIKACAĞINA CANI ÇIKSIN.

11
3
yanıtYanıtla
caner safak:

Bazi yorumcular ne geri kalmis zihniyettesiniz anlamis degilim . 2003. zina suctan ciktiysa . Millet illede zina yapmasimi gerek ? Yani ceza varken hic kimse Zina yapmiyordu ??? Bunumu demeye calisiyorsunuz ??? Sosyal medyada görüyoruz 12 yasindan itibaren Kiz , Kadin , Erkek paylastiklari resimleri . Yari ciplak , ve hazir sekilde . 12 - 13 yasinda Cocuklar !!! Hicmi ayleleri analari babalari yok bunlarin ? Modernlesmek Avrupalasmak bumu ? Ben 35 yildir Avrupada yasiyorum Avrupanin hicbir ülkesinde Bizim Türkler kadar Cahilce Sosyal Medyayi kullanan Millet yoktur . Osmanlidan sonra ki 90 yilda Ne Avrupali olabilmisiz nede Anadolulu , Ne tam Müslüman olmusuz nede Tam Dinsiz Ateist !!! 1920 Tarihinden itibaren emellerine ulasmak isteyen Güclerin Kazandiginin tam ispati gibi .

13
0
yanıtYanıtla
Hüseyin14:

Bu gibi şerefsizleri neden asmıyorlar. Artık gelsin şu adalet daha neyi bekliyorlar. Sallandırın şu itleri meydanda

13
0
yanıtYanıtla
VEDAT:

ARKADAŞ BİZDE O BÖLGEDE YAŞADIK İNSAN KENDİNİ KORUDUMU TOPLULUĞUNDAN AYRILMADIMI EVET ÇEVRESİNDEN ZARAR GÖREBİLİR ODA KÖTÜ OLAN ÇEVRELERDEN ADANANIN TÜRKÜDE KÜRDÜDE FELLEHI CONOSUDA PİSLİĞİ PİSLİK. ALLAHA KÜFREDEN ÇOK MALESEF BU İNSANLARA EDEP HAYA ÖĞRETECEK BİR ALİM ÇIKSA OĞ DİNCİDİR TARİKATTİR CEMAATTİR CİNCİ HACI HOCA DIR DİYİP GELENİ GİDENİ YALLAH DİYE GÖNDERİRSEN SONUNDA BİR MANEVİYAT KALMAZ EDEPSİZDEN DE EDPSİZ OLUR ÇIKARSIN.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title