Haberler

29 Ekim Törenlerinde Huysuzlanan At, Erdoğan'ı Güldürdü

Güncelleme:

Atlı birliklerin geçişi sırasında huysuzlanan at, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı güldürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Hipodrom'da katıldığı 29 Ekim törenlerinde konuşma yaparak 'Cumhurbaşkanları'nın konuşmama geleneğini' değiştirdi. Hipodromdaki törenlerde Turgut Özal'dan bu yana hiçbir cumhurbaşkanı konuşma yapmamıştı. Erdoğan'ın konuşması sonrası huysuzlanan at, ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

ATATÜRK İLE BAŞLAYAN GELENEK

Atatürk ile başlayan Cumhuriyet Bayramı törenlerinde halka hitap konuşması, Celal Bayar ve Sunay tarafından da uygulanmıştı. AKM'deki konuşmasında "91 yılın ardından geldiğimiz noktada ekonomisiyle göz kamaştıran, demokrasisi her geçen gün ileri standartlara kavuşan, milli birlik ve kardeşliğini her türlü engel ve saldırıya rağmen en güçlü şekilde yücelten bir Cumhuriyetimiz var" diyen Erdoğan şöyle devam etti: "Türkiye Cumhuriyeti milletimizin ortak eseridir, Cumhuriyet cumhurun tamamının yani istisnasız 77 milyonun cumhuriyetidir, 77 milyonun her bir ferdi bilaistisna bu Cumhuriyetin öz evladıdır, bu Cumhuriyetin eşit derecede sahibidir. Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki bugün ulaştığımız seviyede Cumhuriyet, tüm etnik kökenlere, inançlara, dillere, kültürlere eşit mesafede duran bir yapıya kavuşmuş, yani kendi özüyle, ruhuyla gerçek manasıyla yeniden buluşmuştur."

HUYSUZ AT ERDOĞAN'I GÜLDÜRDÜ

Erdoğan'ın konuşmasının ardından atlı askeri birliklerin geçişi sırasında atlardan birinin huysuzlanması ortaya ilginç bir görüntü çıkardı. Olay sırasında Erdoğan'ın yanındaki Cemil Çiçek'e işaret ederek atı gösterip gülüşmeleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Turgut Özal 29 Ekim Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

ibilgili:

sayın cumhurbaşkanım iyi baksaydın o atta ya CHPli ya HDP lidir

15
21
yanıtYanıtla
cenk:

At'' daki serefe asillige bakin; hirsizlari hakli gören polisini, savcisini, askerini sucluyanlarin önününde asla egilmeyecegini ispat etti asla huyuz At degil onurlu bir AT , Allah bu ata cesaretlerin en büyügüne sahip etmis. ha bir insan olsaydi deli derlerdi , atada huysuz diyorlar gülünecek hallari var.

21
8
yanıtYanıtla
kır:

at dan düştüğü an gelmiştir aklına abisi :D

21
2
yanıtYanıtla
ZAFER:

Şimdi bu at türkiyenin yüzde 55 den dahamı zekii :)

15
6
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

MEMLEKET YANGIN YERI MILLET ÖLMÜS BITMIS BUNLARIN KEYIFLERI YERLERINDE! BÖYLE BIR MANTIK OLABILIRMI? MADENCILERIMIZ HAYAT MÜCADELESI VERIRKEN ASKERLERIMIZ HER GÜN SEHIT EDILIRKEN BUNLARIN EGLENMESI DOGALMI? BILAL SAG OLDUGU SÜRECE BUNUN KEYFI BOZULMAZ

9
9
yanıtYanıtla
Münir OZKIL:

Bu at beni iyi tanır. . . Ben buna bindikten sonra atlara binmeye tövbe etmiştim . . . diyor yanındakilere. . .

9
9
yanıtYanıtla
Demokrat:

Vay be, CBmiz ne kadar espriliymiş, biz salak muhalifler bügüne kadar farkına varmamışız, kimbilir Gezide ölmüş çokukların üzerine ne kadar şakalaşmışdır.

3
12
yanıtYanıtla
ali:

attan düştüğü an gelmiştir aklına ondan gülmüştür o değilde osmanlıdan atıp keser ben osamnlı torunuyum der daha at binmesini bilmez ya bi git yaaa osmanlı badişahlarının ömrü hayatı at üstünde gecmiştir birkere senin gibi düşmemiştir

12
3
yanıtYanıtla
Rahmetli:

ISID bir yanda PKK diger yanda, Kasimpasali ise Yeni sarayina yerlesti. Sehit''''ler, kurtler ve arap''''lar, turkler iyice yalniz, ayni 2 dunya harbinde oldugu gibi turkler yine yanlis at''''a oynadi. Butun bunlarin sorumlusu kasimpasali. Verin oyunuzu ve alin kislik odununuzu. !!!!!!!!!!

12
3
yanıtYanıtla
asi:

Attan düştüğü günler mi aklına gelmiş. . .

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title