Haberler

24. Akbank Caz Festivali Deezer Radyosu

Güncelleme:

Akbank Caz Festivali, 23 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında 24. kez şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak.

Festival kapsamındaki bu yıl ilk kez Deezer işbirliği ile gerçekleştirilen Akbank Caz radyosuna müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Festivale özel hazırlanan ve http://try.deezer.com/akbankcazfestivali/ adresi üzerinden hayata geçirilen sayfada, Festival radyosununun yanı sıra, Jamie Cullum, İlhan Erhaşin, China Moses, Jose James, Karsu Dönmez, Sarp Maden gibi festival sanatçılarının ve aralarında Yekta Kopan, Cem Erciyes, Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Uluğ ve Derya Bigalı'nın bulunduğu Türk sanat dünyasının önemli isimlerinin hazırladığı özel seçkiler de yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz sene kaybettiğimiz festivalin yaratıcısı ve 23 yıl boyunca direktörlüğünü üstlenen Mehmet Uluğ'un sevdiği parçalardan oluşan bir liste ve Akbank çalışanlarının sevdikleri caz müziklerinden derlenen bir liste de radyo aracılığıyla müzikseverlerle buluşuyor.

24. Akbank Caz Festivali hakkında detaylı bilgi almak için www.akbanksanat.com ve www.akbankcaz.com adreslerinin yanı sıra Akbank Sanat iPhone uygulaması ve facebook.com/AkbankSanat, twitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yekta Kopan Mehmet Uluğ Akbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title