Haberler

23.10.2014 BJK K.Paşa Maç Özeti ve Golleri (Beşiktaş Kasımpaşa) 10.Hafta

Güncelleme:

Beşiktaş Kasımpaşa maçının özeti. BJK Kasımpaşa maçından goller ve tartışmalı pozisyonlar. Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Beşiktaş, ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk golü ev sahibinden geldi. Siya Beyazlı ekibin golcü oyuncusu Demba Ba kazanılan penaltı atışını gole çevirdi. Beşiktaş Kasımpaşa mücadelesinin geniş özeti ve maçın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Tunay Torun yaptığı faul sonucu sarı kart gördü

27

GOOOLLLL! Demba Ba top ve Isaksson'u farklı köşelere göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

26

Demba Ba topun başında.

25

Kasımpaşa'da Mert ve İlhan sarı kart gördüler.

25

Beşiktaş penaltı kullanacak. Mert'in müdahalesinde Ersan yerde kaldı.

21

Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Ceza sahasına havalandırılan topu Babel, Ramon'dan önce alıp Cenk'le karşı karşıya kaldı. Vuruş yerine pas deneyen Babel, topu Tunay'a çıkardı. Tunay'ın sert vuruşu Cenk'i geçti ancak çizgi önünde bekleyen Necip, kafa vuruşuyla Kasımpaşa golünü önlemiş oldu.

20

Kasımpaşa sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Yine Demba Ba uzaklaştırdı.

17

Gökhan ve Sosa'nın üstüste paslaşmaları sonrasında Sosa yerden ortayı açtı. Isaksson topa sahip oldu.

17

Beşiktaş 1 dakika içinde 2ç köşe vuruşunu kullandı. Ancak sonuç yok.

14

Adem Büyük'ün uzaktan vuruşu kaleye uzak bir noktadan yandan dışarı gitti

14

Demba Ba tehlikeyi savuşturdu.

13

Kasımpaşa kaleyi çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Tunay topun başında.

8

Veli ile hızlı çıkan Beşiktaş'ı Erhan durdurdu ve bir sarı kart da Erhan gördü.

7

Ramon Motta Tunay'a yaptığı faul sonrası sarı kat gördü. Yardımcı hakem bu sarı kart için Özgür Yankaya'yı uyardığını belirtmeliyiz. Yankaya ilk anda devam demişti.

6

Sosa ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Yankaya devam dedi.

4

Atiba kendisine yapılan faulü hemen Sosa'ya aktardı. Sosa bekletmeden içeri doldurdu. Uygun pozisyonda Demba Ba kafayı vurdu. Isaksson dondu kaldı ama top İsveçli kaleciye çarptı. Ba yerde iken Isaksson topa sahip oldu.

1

Kasımpaşa maçın başında önemli bir pozisyon yakaladı. Soldan Scarione'nin getirdiği topta Adem uygun pozisyonda yerden vurdu. Ama top kaleye yönelmedi.

MAÇ ÖNCESİ Maçın ilk düdüğü geldi. Kasımpaşa maça başladı. Her iki takıma da başarılar.

MAÇ ÖNCESİ Kasımpaşa'nın 11'i: Isaksson, İlhan, Sancak, Mert, Erhan, Scarione, Kerem, Tunay, Castro, Babel, Adem

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş'in 11'i: Cenk, Serdar, Ersan, Necip, Motta, Atiba, Veli, Gökhan, Sosa, Kerim, Demba Ba

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş taraftarının stadyumu doldurduğunu söylemek ne yazık ki mümkün değil.

MAÇ ÖNCESİ İstanbul'da soğuk rüzgarlı bir hava var. Ancak yağmur henüz yok. Şu anda hava sıcaklığı 9 derece.

MAÇ ÖNCESİ Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Maçın hakemi Özgür Yankaya

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kasımpaşa Demba Ba Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title