Haberler

2018 Dünya Kupası Kurasına Güzeller Güzeli Rus Spiker Damga Vurdu

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası kurasına, güzelliğiyle Rus spor spikeri Victoria Lopyreva damga vurdu.

Rusya'nın en beğenilen spor spikeri Victoria Lopyreva, aynı zamanda ülkesinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nın da elçilerinden. Guardiola ile çektirdiği fotoğraf sonrası en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu. Güzel spiker, kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

- Guardiola ile fotoğrafın hakkında neler söyleyeceksin?

Futbol endüstrisinde pek çok arkadaşım var. Pep Guardiola'yı da iyi bir teknik adam ve iyi bir insan olarak tanıyorum. Halka mal olmuş pek çok isimle de fotoğraflarım var. Sosyal medya hesabımdan bunları sık sık paylaşıyorum.


- 2018 Dünya Kupası'nda Rusya'nın elçilerinden birisin. Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

10 yılı aşkın bir süredir futbolun içindeyim ve FIFA'nın futboldaki insani misyonuna hep inandım. Futbol sadece TV ya da stadyumda keyif aldığımız sadece bir maçtan ibaret değil, insanları bir araya getirme ve tüm engelleri kırma gücüne sahip. FIFA, dünyada eğitim, sağlık ve sürdürülebilir standartları iyileştirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için bir platform sağlıyor. Bu nedenle FIFA Rusya 2018 organizasyonunda ülkemi dünya çapında temsil etmek için elçilik görevinde tereddüt etmedim.


- Dünya Kupası'nda favorin hangi ülke?

Şüphesiz, 2018 Dünya Kupası'nda ülkem Rusya'yı destekliyorum.


- Sana göre en karizmatik antrenör kim?

3 teknik direktör ismi verebilirim. Diego Simeone, Pep Guardiola ve Jose Mourinho.


- Senin için yeşil sahalardaki en yakışıklı futbolcu kim?

En sevdiğim futbolcunun Lionel Messi olduğunu söyleyebilirim. En yakışıklı futbolcuyu şahsen söylemeyi tercih ederim (Gülüyor).

- Tuttuğun bir takım var mı?

Rostov On Don'u destekliyorum. Benim şehrim Rostov ve şu anda Rusya adına tarih yazıyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kaldılar ve Manchester United'la eşleştiler. Onlara şans dilemek için bu iyi bir fırsat olacak ve 9 Mart'ta mutlaka stadyumda olacağım.


- Favori sporun hangisi?

Hiç şüphe yok ki futboldan başkası olamaz. Futbol, dünyadaki tüm şehirleri ziyaret etmenizi, oyunu tutkuyla yaşayan insanlarla buluşmanızı ve yeni kültürleri keşfetmenizi sağlayan bir yaşam biçimi.

Rus spiker, kura çekimine damga vurdu;



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rusya Federasyonu Josep Guardiola Rostov Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

ref:

Putin Adamın Hammeddesidir yolsuzlukla arsızlıkla işi yoktur :)

7
3
yanıtYanıtla
apsuva bülent:

bu spiker se bizimkiler ne adaletmi bu

2
3
yanıtYanıtla
AVRUPA UZMANI (KIYTIRIK UZMAN):

AVRUPA MÜZAREKELERİ ŞÖYLE BİR RAYINDAN ÇIKARTALIM DEDİ. ERMENİ SOYKIRIMINI KABUL EDİP İLERLEME RAPORUNDA YER ALMASINI SAĞLADI. SONRA TALABANİ-BARZANİ ABD TERÖR LİSTESİNDEN ÇIKTI. AVRUPA BUNUNLADA YETENMEDİ, SCHENGEN KRİTERLERİNİ BAHANE EDİP TERÖRÜN TANIMI VE TERÖRÜN AVRUPA İLE UYUMLU OLMASINI İSTEDİ. TÜRK DERİN ASKER FITTIRDI. DARBE YAPACAM DEDİ, ANCAK DARBEYİ ELENE GÖZÜNE BULAŞTIRDI. DAHA SONRA İDAMI GETİRECEM DEDİ. HALBU Kİ İDAM AVRUPA İÇİN İLKESEL ÖNEME SAHİPTİ. AVRUPA MÜZAREKELERİ DONDURUP ASKIYA ALDI

2
0
yanıtYanıtla
Ekrem Abi:

Allah yaratmıs abı bıze bak bıde polis görse tipsizlikten içeri atar

1
1
yanıtYanıtla
iliminati:

baltaci pasa ve natasa

2
0
yanıtYanıtla
capkin:

soluk alsin yeterrrrr

1
0
yanıtYanıtla
cosmos:

bence zeynep doğru söylüyor çok itici ben doğal kadını tercih ederim ev kadınlarına bayılıyorum)))

1
0
yanıtYanıtla
Hello:

Bu ne yahu. Böyle fazla güzel kadınlar derhal yasaklanmalı. Bulan var bulamayan var :)

1
0
yanıtYanıtla
eko:

estetıklı bayanları begenmıyorum ve estetık var. . ne kadar guzel olursa olsun estetık mahvedıyor doğal hali. .

0
0
yanıtYanıtla
RAHMETLiDEDESiVANLIEREN:

Yapay estetiksel güzellik fakat kuzey coğrafi insanı olmasına rağmen hani derler ya kanışirin çekici özellikte öyle bir güzellik sözkonusu ve bayanda saç çok önemlidir saçları beğenmedim özentisiz kalitesiz bir saçyapısı ve bakıma ihityacı olan saç gözler önünde doğal olmamakla beraber güzel diyebiliriz.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title