Haberler

SGK'dan Görevde Yükselme Açıklaması

Güncelleme:

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'ndan 2014 yılı Görevde Yükselme Sınavı hakkında duyuru yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda 05/04/2014 tarihinde yapılan görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 15/08/2014 tarihinde yapılan duyuru ile 500 Memur ve 250 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı kadrosu için tercihler 18-20 Ağustos 2014 tarihleri arasında alınmış, 08 Eylül 2014 tarihinden itibaren de Şube Müdürü ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü kadroları için sözlü sınava başlanacağı belirtilmişti.

Ancak, ilgili mevzuatta meydana gelen değişiklikler ve yargı kararları nedeniyle sınav sürecinin yürütülüp yürütülemeyeceği hususunda, Kurumumuz Görevde Yükselme Sınav Kurulunca yeniden değerlendirme yapılarak sınav sürecinin devam etmesine karar verilmiştir. Bu itibarla;

1- Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı ve Memur kadroları için alınan tercihlerin elektronik sistemde kontrol edilerek onaylanmasını müteakip atama işlemleri en kısa sürede tamamlanacaktır.

2- Şube Müdürü ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü kadroları için yeniden belirlenen sözlü sınav takvimi ile sınava girecek personel listesi ekte yer almakta olup, adayların belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde olması gerekmektedir .

3- Şef kadroları için tercih ve atama işlemleri, Şube Müdürü, Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü, Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı ve Sosyal Güvenlik Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcısı atama işlemlerinin tamamlanmasını müteakip yapılacaktır.

4- Sözlü sınava katılacak adaylara ödenecek geçici görev yolluğuna ilişkin, Başkanlığımızın 24/12/2010 tarihli ve 2010/34 sayılı e-postası gereğince işlem yapılacaktır.

5- Sözlü sınav yerleri: Ankara: SGK Eğitim Merkezi (Yukarı Öveçler Mahallesi, 1289. Sokak No:3 Balgat/Çankaya), İstanbul: SGK Üsküdar Sosyal Tesisi ve Eğitim Merkezi (Paşalimanı Cad. No:19 Üsküdar) adreslerinde yapılacaktır.

6- Sınav oturumları: Sabah oturumları saat 09.00 da Öğle oturumları saat 14.00 de başlayacaktır.

İlgililere önemle duyurulur.

Kaynak: SGK / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Üsküdar Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title