Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, AK Parti'den belediye başkanı seçilen Bakıcı ile Tuna, mazbatalarını aldı.

AK Parti'den Bozüyük ilçe Belediye Başkanı seçilen Fatih Bakıcı ile Dodurga beldesi Belediye Başkanlığını kazanan Selim Tuna, mazbatalarını aldı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İlçe Başkanı Mesut Çetin, belediye meclis üyeleri ve bir grup partiliyle adliyeye gelen Bakıcı ile Tuna'ya mazbatalarını, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yavuz Gömeç teslim etti.

Daha sonra Bozüyük Belediyesinde tören düzenlendi.

Bakıcı, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde kapı kapı gezerek, ilçeye yapılması gereken hizmetleri not ettiklerini anlattı.

Belediye başkan vekilliği görevinde, kimseyi ayırt etmeden çalıştığını belirten Bakıcı, şöyle konuştu:

"Allah'a hamdolsun ki, 15 aylık zaman içinde Bozüyük'e belirli eserler kazandırdık. Yaptığımız hizmetler, tüm vatandaşlarımız için gerçekleştirildi. Allah, bize böyle bir görevi nasip etti. Bu emaneti ve nasıl çalışacağımızın hesabını çok iyi bilen ekibe sahibiz."

Kurtulmuş ise Bakıcı'nın, belediye başkanlığı süresince üç dönemlik hizmet yapacağını öne sürdü.

Bozüyük halkının kendilerine güvendiğini ifade eden Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Bu kadro ve ekip, Bozüyük'e hizmetkar olacak. Bozüyük'ün alamadığı hizmetleri, Allah'ın izniyle başkanımız, ekibi ve teşkilatlar sayesinde bundan sonra hızlı bir şekilde vereceğiz. Omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Seçim süreci bitti, seçimde yarıştık, şimdi barıştık, Bozüyük halkıyla bundan sonra çalışacağız. AK Parti'nin misyonunda olduğu gibi yarışmayı da, barışmayı da, çalışmayı da biliriz. Bu şekilde davrandığımız sürece belediyeyi kazandığımız için onur duyacağız ama kibirlenmeyeceğiz. Bu kadro millete efendi ve bey olmaya değil, hizmetkar olmaya geldi."

Bakıcı, dua edilmesi ve kurban kesilmesinin ardından makamında tebrikleri kabul etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Bakıcı Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title