Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Başbakan Yardımcısı Atalay: "Bu emaneti bize verdiler, bu emanetin hakkını vereceğiz.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Bu emaneti bize verdiler, bu emanetin hakkını vereceğiz. İnşallah bu dönem yine el ele, el birliği ile biz Ankara'da, arkadaşlarımız burada, Kırıkkale'nin bütün sorunları üzerinde birlikte çalışacağız" dedi.

Atalay, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, büyük bir çalışmanın başarısını kutladıklarını belirterek, Kırıkkale'de Belediye Başkanlığı seçiminin sayım sonuçlarının büyük oranda tamamlandığını adayları Mehmet Saygılı'nın başkanlığının kesinleştiğini söyledi.

Saygılı'nın başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulunan Başbakan Yardımcısı Atalay, şunları söyledi:

"Kendisini tebrik ediyoruz. Rabbim hayırlı çalışmalar nasip etsin. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a teşekkür ediyorum. AK Parti'nin çalışma sisteminin bir güzelliği iki güzel kardeşimiz, birisi 10 yıl hizmet etti, Kırıkkale'nin neredeyse en önemli sorunlarının hepsini çözdü. Diğer bir kardeşimiz o da görevi devralıyor ve bu bayrağı o taşıyacak. Hizmetler devam edecek. Ama sürekli olan ne ? Sürekli olan AK Parti.

AK Parti'nin Kırıkkale'deki hizmetlerinin devam etmesi. Rabbimize hamdolsun bugünü bize gösterdi. Şükürler olsun ve Kırıkkalelilere, oy veren bütün hemşerilerimize, gönül verenlere çok teşekkür ediyoruz. Allah mahcup etmesin. İnşallah bu desteğin karşılığını vermek için hep beraber bütün ekibimiz burada, sizlerde buradasınız hep beraber çalışacağız. Bu emaneti bize verdiler, bu emanetin hakkını vereceğiz. İnşallah bu dönem yine el ele, el birliği ile biz Ankara'da, arkadaşlarımız burada, Kırıkkale'nin bütün sorunları üzerinde birlikte çalışacağız."

Havayi fişek gösterisi ile sona eren etkinliğe, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ile çok sayıda partili katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Politika

Beşir Atalay Kırıkkale Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title