Haberler

50 Bin Futbolsever Commerzbank Arena'ya Akın Etti

Güncelleme:

Almanya Arjantin final maçı, Frankfurt'ta kurulan Avrupa'nın en büyük mobil LED ekranından Türkiye teknolojisiyle izlendi.

2014 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya- Arjantin final maçı, Frankfurt'ta, Avrupa'nın en büyük mobil LED ekranlarından, 50 bin futbolseverlerin katılımıyla ilgiyle izlendi.

Frankfurt Commerzbank Arena'da 2014 Dünya Kupası'na özel hayata geçirilen ve Avrupa'nın en büyük mobil LED ekranlarının kurulumunu içeren projenin teknoloji ve çözüm sağlayıcısı Bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem oldu.

KoçSistem'den yapılan açıklamaya göre, Alman futbolseverler final maçını 412 metrekare net görüş alanı ve yaklaşık 1.200" UHD çözünürlüğe sahip Avrupa'nın en büyük mobil ekranında ve arena atmosferinde canlı olarak izleme imkanına sahip olduğu bu projenin teknolojisinde, KoçSistem'in spor sektörüne özel geliştirdiği sayısal yayıncılık ürünü Pixage Arena kullanıldı.

Erken saatlerden itibaren Commerzbank Arena'yı doldurmaya başlayan futbolseverler, maça Almanya Milli Takımı'nın formalarıyla geldi. Kimi zaman tuttukları takımın ataklarına destek veren sporseverler, kimi zaman da kaçan gollere üzüldü.

Commerzbank Arena internet sitesinden edinilen bilgiye göre final maçının maliyeti 8 milyon avroya mal oldu. - Hessen

Kaynak: AA / Güncel

Commerzbank Arjantin Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title