Haberler

17 Yıllık Hızır Öğretmen, Tüm Türkiye'yi Ağlattı

Güncelleme:

17 yıldır öğretmenlik yapan Hızır İnan, Kanal D Haber ekranlarında anlattıklarıyla izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

"ÇOCUĞUMA BAKMAKTAN ACİZİM"

Hızır öğretmen, "Arabam yok, alkolüm yok, kumarım yok, sigaram yok, masrafım yok ama çoluğuma çocuğuma bakmaktan aciz durumda olan bir vatandaşım. Bu suç mu. Diyecek söz bulamıyorum" derken kelimeler boğazına düğümlendi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Kanal D Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (84)

yok artıkmobilWeb@haberler.com:

Askeri ücret ile calisan insanlardan ders al.

25
7
yanıtYanıtla
sali pazarimobilWeb@haberler.com:

Hocam bende ogretmenim arabam da var evim de esim calismiyo ayrica

26
5
yanıtYanıtla
mehmet küçükkökten:

bilmeyende 900tl asgari ücretle çalışıyor zanneder. bunlar hep hikaye o öğretmen en az 2800 tl alıyordur ben emekliyim 1600 tl alıyorum kimseye dert yanmıyorum

25
1
yanıtYanıtla
birol karagöz:

ağla öğretmenim ağla sen öğretmensın! ya askeri üççüretli ne yapıyor düşündün mu? öğretmenim onasıl geciniyor sen iyi hesaplarsın . seni oraya cıkartan ağlatan tv sormak lazım amacı nedir?

20
4
yanıtYanıtla
GÜLCAN:

KOCAM 1200 LİRA ALIYOR. AİLELERİMİZDEN DİLENİYORUZ GÜN GELİYOR. AMA SAĞLIK YERİNDE ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. GERİSİ TINNE. ALLAH BİLİYOR YA ÇOĞU ZAMAN ÇOCUKLARIMIZA HARÇLIĞI GEÇ OKULA YEMEK VEREMİYORUM. SONRA SURİYEDE SAVAŞTA MAHVOLAN ÇOLUK ÇOCUĞU DÜŞÜNÜYORUM VE DİYORUM Kİ HAYAT ÇOK GARİB SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN KIZIM. ALLAHA ŞÜKRET İNSANLARA FAYDALI OLMAYA BAK. AÇ GÖZLÜ OLMA. O YÜZDEN HİÇ BİR ŞEY UMURUMDA DEĞİL.

22
0
yanıtYanıtla
Yazık GerçektenMobil-ANDROID:

Şöyle bir baktım da yorumlara bir kaç öğretmen şartların zorluğundan yakınıyor. Merakımı bagislayin ama zor olan haftada 15 20 saat derse girmekmi veya hafta sonları tatil yapmakmi yoksa ara tatil ve yaz tatillerinide bütün memurlar çalışırken snn toton üzerinde Yatman mı? Bn Askeri personelim ve doğuda hayvanın bile yasamayacagı yerlerde batıda koy karakollarında ayda 360 saat çalışarak ben ne yapayım senin gibi aglayim mı yoksa isyan mı edeyim. ?

18
3
yanıtYanıtla
göçmen kızıMobil-ANDROID:

eşim mühendis ve şuan 3250 maaş alıyor bunun 750 sini kiraya veriyoruz lüks demeyin çünkü artvinde oturuyoruz burda dağ başında eski evler bile 600 den başlıyor sebze meyve Fiyatları uçmuş salatalık şimdiden 4.5 tl ve böyle pahalı bir yerde bile biz her istediğimizi alabiliyoruz gayet rahat geciniyoruz öğretmen komsularimiz var onların durumlarida bizden farklı değil bu kadar acitasyona gerek yok..

16
5
yanıtYanıtla
DeryamobilWeb@haberler.com:

Çocuğumu tatile çıkaramıyorum diye ağlıyor Türkiye de çocuğumun karnını nasıl doyurabilirim diye düşünen madende köle gibi çalıştırılıp ölen, inşaatlarda buz gibi soğukta çalışan bu uğurda canınından olan gariban canlara küfür gibi olsa gerek bu göZyaşı

17
3
yanıtYanıtla
Garip As. PersonelMobil-ANDROID:

Hacam Afedersin ama bir devlet memuru olarak ayda tam 360 saat çalışıyorum ama senin kadar anlamıyorum. Ayda 60 saat calisiyorsun bnmle aynı maaşı alıyorsun birde yetistiremiuorsun tabi yetişmez çünkü gezecek be harcayacak vaktin çok. ben gezemedigim için 7 yıllık bir memur olarak ev ve arabam var desene. sana iyi gezmeler hocaaaaa....

14
5
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

18 yıllık öğretmenim maaş -ek ders ile 3250 tl alıyorum.tamam okuduğumuzun karşılığı göremezsiniz ama bu parayla geçginemi yorum diyorsan bu senin beceriksizliğindir.

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title