Haberler

17 Gündür Kayıp Olan 13 Yaşındaki Kız Edirne'de Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de yaşarken 17 gün önce 27 yaşındaki Fatih G.'nin kaçırdığı 13 yaşındaki D.D.K., Fatih G.'nin elinden kaçarak polisten yardım istedi. Edirne'de polis ekiplerince gözaltına alınan Fatih G. ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

POLİSE SIĞINDI

1 Eylül tarihinde İstanbul'da kaybolan D.D.K., Edirne ve çeşitli illerde polis ekipleri ve ailesi tarafından, iş yerlerine, taksi duraklarına, cadde ve sokaklara ilanlar asılarak arandı. 17 gün boyunca süren aramaların ardından D.D.K., kendisini kaçıran Fatih G.'nin elinden kurtularak kendisine en yakında bulunan Fatih Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Polis Merkezi'ne sığındı. D.D.K.'yi almak için peşinden giden Fatih G. de polis ekiplerince yakalandı. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih G., 'Küçük yaştaki çocuğu alıkoyma' suçundan dolayı tutuklanarak cezaevine konuldu.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan D.D.K., işlemlerinin ardından Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Sitesi'ne yerleştirildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın yazılı talimatıyla küçük kız, bugün Çocuk Sitesi'nden alınarak ailesine teslim edildi.

"KIZIMA İŞKENCE YAPMIŞ"

Baba Abdülkadir Kutlu, Fatih G.'nin kızını günlerdir tehdit ve şiddetle alıkoyduğunu iddia ederek, "Günler süren arama sonunda Edirne'de olduklarına kanaat getirmiştim. Gece- gündüz, kimlerle konuşabileceğini araştırdık. Belirlediğimiz adreslerde geceleri nöbet tuttuk. Şahıs alkol alıp uyuşturucu kullanmış ve kızıma işkence yapmış. Bunların birinde kızım elinden kaçıyor, Edirne Cumhuriyet Polis Karakolu'na sığınıyor. Kızımı kaçıran şahıs içeri girip, kız kaçırdığını söyledikten sonra polislere hakaret edince yakalanıyor" dedi.

"KIZIMI BULUNCA YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ OLDUM"

Baba Kutlu, 17 gün sonra kızına sağ salim kavuştuğu için yeniden doğmuş gibi hissettiğini dile getirerek, "Kızımı kaçıran tutuklandı. Ben de kızımı Çocuk Sitesi'nden aldım. Şu anda ailem ve ben çok mutluyum. Şahıs uyuşturucu alıp, kızımın kollarına jilet atmış, üzerinde sigara söndürmüş. Çok şükür yine de sağlık durumu iyi. Yaşadıklarını ifadelerinde anlattı. Kızımı neden kaçırdığını bilmiyorum, sadece uyuşturucu bağımlısı, psikolojik sorunları var. Kent merkezindeki bir park yanında ağaçlık alanda kalmışlar. Dışarıda sabahlamışlar. Kızım çok korkmuş durumda. Kızıma kavuştum, doğduğunda çok sevinmiştim, bulunduğu için şimdi yeniden doğmuş gibiyim" ifadelerini kullandı.

BABA-KIZ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

17 gündür içinde bulunduğu travmanın ardından D.D.K. ise, babasına kavuşmanın sevincini mutluluk gözyaşları dökerek yaşadı. Kutlu ailesi, Edirne'de öğle yemeklerini yemelerinin ardından araçlarına binerek, İstanbul Ümraniye'de evlerine gitmek için yola çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye İstanbul Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

GAYSERİLİ:

HER TÜR HARCAMIŞTIR KIZI, BOŞ DURMAMIŞTIR EĞER ALLAH KORUSUN AMA ÖYLE BİR DURUM VARSA BENCE ARALARINDA TEDAVİ ETTİRSİNLER OĞLANI VE EVLENDİRSİNLER BUNU YA DA YAŞADIKLARI ŞEHRİ TERK ETSİNLER YOKSA BİZİM HALKIN KADINLARI DEDİKODUCU VE KOCALARINI KISKANAN TİPLER ERKEKLERİDE ÇIKARCIDIR. KIZIN ADI ÇIKAR REZALETLER BAŞLAR.

2
44
yanıtYanıtla
....:

saçmalık. öyle birine kız mı verilir. harcamak ne demek. ne olursa olsun kızlarımız başımızın tacıdır. saçının bir teline bile kurban olsun. bu düşünceler eskidendi.

yanıt0
yanıt0
gül:

elalemin işe yaramaz oğlunu tedavi ettireceklerdi bi de. oldu başka sıkıntın.

yanıt0
yanıt0
:

Gayserili, arada bir çık dünyayı gez. Öyle adı çıkacak diye kızını israf edecek zihniyetin nesli hızla tükeniyor çok şükür.

yanıt0
yanıt0
anıl:

gayseriden senin gibi geri zekalı çıkmaz ama sanırsam sen kenar mahallesinden numunesin!!!

yanıt0
yanıt0
elmas:

gayserili sen ne MAL sın yaw

yanıt0
yanıt0
DEGİŞEN DÜNYA:

Bunlara kız kaçıranlara uyuşturucu satanlara hırzızlara dolandırıcılara esrarcılara dünyanın en agır zezasını vermeliler . benim evime hırzız girdi leptobumu çaldılar 155 aradım geldiler tutanak tutdular gidtiler . birgün snrada deniz baykalın evisoyuldu ounun evinisoyanlar birgün sonram yakalandı benim müstakbel hırzız efendi 2 senedir yakalanmadı allah allah .

17
0
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

cezası yokki nolacak, kaçıran yakalanır sonrada serbest bırakılır.

15
0
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

KANUNLAR GEREGI KADAR YAPILN^MIYOR

13
0
yanıtYanıtla
işin doğrusu:

kanunların kılıcı neden keskın degıl anlamak mumkun degıl sarhos olsun psıkolojık sorunu da olsa tacız tecavüz cocuklara cındeki giibi idam edilmeli ki bir gecede kesilir nasıl kardeş kardeşe kurşun sıkarken kenan evren bır gecede fermanı okudu idam etti sagdan soldan cırp kesildi sağ sol çatışması kanunların yaptırımı kesin net olmalı af olmamalı

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title