Haberler

ABD'de Yine Skandal! Öğrencisiyle İlişkiye Giren Öğretmen Tutuklandı

Güncelleme:

ABD'nin New Jersey eyaletinde 21 yaşındaki öğretmen, 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanarak hapse kondu.

ABD'de, öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmenler skandalına bir yenisi daha eklendi. New Jersey eyaletinde, 21 yaşındaki öğretmen, 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanarak hapse kondu.

ARABADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, okulun yedek öğretmen kadrosunda bulunan fen bilgisi öğretmeni Linda Hardan, adı açıklanmayan 16 yaşındaki öğrenciyi, New Jersey eyaletine bağlı Wayne kentine götürerek, arabada öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi.

AYNI LİSEDEN MEZUN

Linda Hardan, 250 bin dolar kefalet karşılığında tutuklanarak bölge hapishanesine kondu. Manchester Bölge Lisesi'nde görev yapan öğretmenin, kendisinin de aynı okuldan mezun olduğu öğrenildi. Öğretmen hakkında cinsel taciz ve reşit olmayan bir kişinin güvenliğini tehlikeye sokmak suçlamalarıyla dava açıldı.

HAZİRANDA DA SKANDAL YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz haziran ayın New York'un Queens semtindeki Grover Cleveland Lisesi'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan kadın öğretmenin, 17 yaşındaki erkek öğrencisine tecavüz ettiği gerekçesiyle polis tarafından tutuklanmasının ardından, aynı öğretmenin geçen hafta sonu 16 yaşında başka bir erkek öğrencisiyle ilişki yaşadığı belirlenmişti. Evli ve iki çocuk annesi öğretmen Joy Morsi'nin öğrencisi ile yaklaşık bir yıldır yaşadığı kaçamak ilişki, geçtiğimiz haftalarda tecavüze uğrayan öğrencinin şikayeti üzerine ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

New Jersey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (34)

BEYLERR:

BÖYLE ÖĞRETMENLERİ TÜRKİYEDE DE GÖRMEK İSRERİZ :)

29
16
yanıtYanıtla
doğru değil:

yalan haber fotoğraf başkasının bu haberi bilerek yapanın canı cehenneme

32
3
yanıtYanıtla
CİNO:

Ne kalitesi düşük öğretmenler var. giyim tarzlarıyla müslümanlığı lekeliyorlar. bu kadar küçük düşürücü duruma düşecek kadar akılsızlar.

21
7
yanıtYanıtla
Yasin UysalMobil-IOS:

Müslüman olduğunu nerden çıkarttınız ? Unutmayınki kapanmak hristiyanlık dininde de bir emir.araştırın öyle yorum yapın ve dinimizi küçük düşürmeyin ltf.

23
3
yanıtYanıtla
OZAN22:

Bunlar hep müslümanlığa nereden sataşsak diye yapılan haberler. . . .

24
2
yanıtYanıtla
Ş.KOCABEY:

Habere bak:Müslüman kadın resmi, ama hıristiyan kadın adı. Bir de Türkiye deki öğretmenler gününe denk gelen zamanda yayınlanıyor. Kınıyorum

23
2
yanıtYanıtla
abv:

Bir öğretmenden nefret ettirmediğiniz kalmıştı . . . Onları hain ilan etmediğiniz kalmıştıı. . . Devam edin afferinn öğretmenler gününe özel haber

18
3
yanıtYanıtla
BİR NUSİBET BİN NASİHATEN İYİDİR:

allah başı kapalı ne iş. . . !!!

8
13
yanıtYanıtla
cukca cukca:

ogretmenler gunune yakısacak haberı bulmussun aferın HABERLER. COM sana cok yakıstı bu haber bravo

16
4
yanıtYanıtla
burak kayar:

öğretmenler günün de bu haberi mi yayınlamanız gerekir di saygızılar

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title