Haberler

16. Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali

Festival, BeOne Project topluluğunun sokak gösterisiyle sona erecek.

Devlet Tiyatroları Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali'nin, BeOne Project topluluğunun sokak gösterisiyle sona ereceği bildirildi.

Sabancı Vakfı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları işbirliğiyle bu yıl 16'ncısı düzenlenen festivalin kapanış etkinliği, Adana'nın simgesi konumundaki Taşköprü'de gerçekleştirilecek. Tiyatro coşkusunu 1 ay boyunca sahnelere ve sokaklara taşıyan festival, 16 Mayıs'ta BeOne Project topluluğunun sokak gösterisiyle tamamlanacak. BeOne Project, eğlenceli ve yüksek tempolu performansıyla Taşköprü'de karnaval havası estirecek.

Festivalin son haftasında Romanya Passe-Partout Tiyatrosu ve Tiyatro Kedi, Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Romanya Passe-Partout Tiyatrosu, "Biz İkimiz" adlı oyununu yarın ve 14 Mayıs'ta Adanalı tiyatro severlerle buluşturacak.

Festival ayrıca 15-16 Mayıs'ta Tiyatro Kedi'yi ağırlayacak. Başrollerinde İlhan Şeşen ve Aydan Şener'in rol aldığı "Bana Esme'yi Anlat" oyunu, çeyrek asırlık bir aşkın etrafında dönen hikayeyi anlatıyor. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Devlet Tiyatroları Hacı Ömer Sabancı Taşköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title