Haberler

15 Kadından 26 Çocuk Yapan Adam Bazılarını Hatırlamıyor

Güncelleme:

64 yaşındaki adam ise durumuna isyan ederek, "İnsanlar benim lüks içinde yaşadığımı sanıyor ama öyle değil. İçki ya da uyuşturucu kullanmıyorum, dışarı çıkmıyorum. Çocuklarımı mutlu etmek için ne yapmam gerekiyorsa uğraşıyorum. Tüm paramı doğalgaz, elektrik ve mutfak alışverişi için kullanıyorum. Bir haftada neredeyse sadece 20 sterlinim kalıyor." dedi.

"BANA YARDIM EDİN"

İnsan hakları gereği kendisine yardım edilmesi gerektiğini söyleyen Rolfe, bu isyanının ardından 5 odalı bir eve kavuştu. Bir yılda yaklaşık 46 bin İngiliz Sterlini alan Rolfe'un ayrıca yaşları 12 ile 20 arasında değişen 7 çocuğu ve 2 torunu ile yaşıyor.

"BİZİM VERGİLERİMİZLE GEÇİNİYOR" İSYANI

14 kızı 12 oğlu olan Rolfe, 3 ya da 4 kez evlendiğini söylüyor ama insanlar onun 6 kere evlenmiş olduğunu düşünüyor. Bazı çocuklarının annesinin ise kim olduğunu hatırlamıyor. Bazı İngiliz vatandaşları da hiç çalışmadan bu kadar çok çocuk yapan adamın, kendi vergileriyle geçindiğini belirterek "sorumsuzlukla" suçluyor.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (27)

adamda kesin kürt kanı var:

15 kadın 26 çocuk dayı kesin urfalı :))

27
4
yanıtYanıtla
AhtapotMobil-IOS:

İngiliz devletini görüyorsunuz türkiyede olsa adam stresten ölmüştü helal olsun ingiliz devletine millette ne devlet var bizimkiler anca dalga geçer tek çeyrek altınla

18
5
yanıtYanıtla
Bolum@m.m:

Ceyrek altinda yalan hangi dediklerini yaptilarki ancak milleti kandirip oy toplamak

yanıt1
yanıt1
sancarhan:

aptal adam isimlerini bile hatirlamiyormus, neyin helali olsun???

yanıt1
yanıt0
adsız:

kökü kürttür çünkü kürtler ya düzine olacak ya hiç. .

14
8
yanıtYanıtla
falan filanmobilWeb@haberler.com:

Baka bilecegin kadar cocuk yapacaksın bizim kurdo lar gibi kicina don bulamayip 10 15 cocuk yapip allah verdi deyip sonrada devlet bize bakmıyor cocugunu maksist örgütlerin eline düşürmek itmek kadar büyük vebal yoktur

16
4
yanıtYanıtla
kalpm@m.m:

allahın verdiğine sen karşı mi geliyorsun sen ne engel koysan o çocuğun doğacağı varsa da muhakkak doğar batıda tek çocuk oluyor da ne oluyo içki kumar zina uyuşturucu kullanıyo itler

yanıt4
yanıt6
taraf:

ulan bunun baba tarafı kesin kürt baksana

12
6
yanıtYanıtla
fbı analyst:

buda ingilterenin kürtüğü, east of england

13
3
yanıtYanıtla
ilahi adalet:

adamlar 26 çocuğa vergimizle büyüyor diye ayaklanmış. biz ise ne olduğunu bilmediğimiz onca vergi ödüyoruz hakkımız olmadan. ama hak aramaya gelince gıkımız çıkmıyor. milletin kaçak elektriğini bile ödüyoruz. . . ilahi adalet. . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title