Haberler

13 Yaşındaki Shubham Banerjee, Bilgisayar Devi Şirkete Ortak Oldu

Güncelleme:

Dünyanın en ilginç girişimcilik hikayelerinden biri şu sırada Amerika'da yaşanıyor. 13 yaşındaki Shubham Banerjee görme engelliler için ucuza kabartmalı metin basan bir makine geliştirdi. Makinanın patentini alan çocuk girişimcinin şirketi Bragio Labs'a dünyaca ünlü girişimci teknoloji şirketi Intel de yatırım yaptı.

ANNESİ YARDIM EDİYOR

Genç girişimci baskı makinasını 2000 bin dolara mal ettiğini söylüyor. Banerjee, "Hedefim baskı makinasını 350 dolara yapıp satabilmek" diyor. Genç Shubham kurduğu şirketin CEO'su olmak için yaşça çok küçük olduğu için bu işi annesi Malini yapıyor. Oğlunun başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden Malini Shubham, "Oğlumla gurur duyuyorum. Onun düşündüğü bu icadı yetişkinlerin bulması gerekiyordu. Bu fikir 13 yaşında bir çocuktan çıktı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

ahmet:

bizim bu yaştaki çocuklar da sokakları yakıp yıkıyor, sigara ve uyuşturucu kullanıyor. ne kadar dejenere olmuşuz.

83
1
yanıtYanıtla
rumuz:

çok haklısınız Ahmet Bey

yanıt7
yanıt2
fsm1453:

turkiyede icad edilse icad edeni vururlardı

62
3
yanıtYanıtla
ironici recepmobilWeb@haberler.com:

Yav gidin işinize, buda biseymi, icat olmuşta ne olmuş, önemli olan öbür dünya..dün bizdeki daha önemli olaydı, 4 yaşındaki kızımız kuranı su gibi okudu.maşallah, nazar değmez inşallah. ..

17
41
yanıtYanıtla
VAYBE:

ULAN BUNU DA AKP İLE İLİŞKİLENDİREN DALLAMALAR VAR YA HELAL OLSUN. YAPACAKSAN ÇIK YAP AKP Mİ ENGEL OLUYOR SİZE ZİHİNSEL ENGELLİLER. . .

28
17
yanıtYanıtla
TürkkanMobil-ANDROID:

Bizden böyle dahiler çıkmaz akp karanlıktır ve imansızlıktır...

15
25
yanıtYanıtla
handan:

HER ŞEYİN SUÇLUSU MÜSLÜMANLIK DİNİ DEĞİL Mİ ? KİMLİĞİN DİN BÖLÜMÜNDE UZAYLI YAZSA HERKES ARI GİBİ ÇALIŞACAKTI. MÜSLÜMAN YAZANIN KAÇI DİNİNİ YAZIYORSA YADA ALNI SECDEYE GİDİYORSA O DA AYRI MUAMMA. TOPLUM OLARAK BİZDEN BİŞİ OLUNMAZ DENSE NEYSE. DİNİMİZİN GEREĞİNİ YAPMAMIŞKEN BİRDE HER ŞEYİN SUÇLUSU GİBİ GÖSTERMEYELİM.

15
20
yanıtYanıtla
Tuncay:

Dinle bunun ne alakası var ???

yanıt1
yanıt0
memo senelMobil-ANDROID:

buluş bulmayin Kur'an okuyun Kur'an sizi kurtarir cennete giden bir daha geri gelmiyor

10
22
yanıtYanıtla
HakanMobil-IOS:

Akıllı çocukmuş aferin

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title