Haberler

12 İsrail Askeri Öldürüldü

Güncelleme:

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Beyt Hanun'da pusuya düşürdükleri 12 İsrail askerini daha öldürdü.

İsrail askerleri Beyt Hanun'da pusuya düşürüldü. İsrail saldırıları altındaki Gazze'de bulunan TRT Haber ekibinin aktardığı bilgiye göre, Kassam Tugayları, Beyt Hanun'da pusuya düşürdükleri 12 israil askerini öldürdüklerini duyurdu.

İSRAİL YÜZLERCE ÇOCUĞUN OLDUĞU OKULU VURMUŞTU

İsrail, Beyt Hanun'da önceki gün, BM'ye ait, içinde çoğunluğu çocuk olmak üzere yüzlerce Filistinlilinin olduğu bir okulu vurmuştu. Saldırıda en az 15 Filistinli ölmüş, 200'den fazla kişi de yaralanmıştı.

35 İSRAİL ASKERİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail ordusu, Gazze'de yaşanan çatışmalarda ölen asker sayısının 35'e yükseldiğini bildirdi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın daha önce esir aldığını açıkladığı "Oron Şaul" adlı askerin 20 Temmuz'da Gazze'deki çatışmalar sırasında hayatını kaybettiği belirtildi.

Ayrıca Gazzeli direnişçilerin BM'ye ait bir okuldan füze fırlattığı iddia edilen açıklamada, Başçavuş Guy Levy'nin hayatını kaybettiği, birçok İsrail askerinin yaralandığı öne sürüldü.

Bugün Gazze Şeridi'nde yaşanan çatışmalarda 6'sı ağır 14 askerin yaralandığı belirtilen açıklamada, "Koruyucu Hat" operasyonunun başlamasından bu yana ölen İsrailli asker sayısının 35'e yükseldiği aktarıldı.

HAMAS 76 İSRAİL ASKERİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

İsrail ordusundan daha önce yapılan açıklamada, Gazze'ye saldırı başlatılmasından bu yana 33 askerin öldüğünü, çoğu panik nedeniyle 463 kişinin yaralandığını belirtmiş ancak Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, ölen İsrail askeri sayısının 76 olduğunu duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Beyt Hanun İsrail Hamas Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

MAHAVATAR BABAJI:

1- Hamas Bir Terör Örgütüdür Tıpku Işid Gibi 2- İsrail insan haklarına saygılı inanmış bir Ülke''dir. 3- Hamas Terör Örgütüyle Vatanı İçin Savaşırken Hayatlarından Olan İsrail Askerleri Şehittir ve Cennetliktir. Bu yüzden Hamas Terör Örgütünün Şehit Ettiği ve Cennete Yükselen Tüm İsrail Askerlerinin Ruhları Şad Olsun, Ailelerine Sabırlar ve Uzun Ömürler Dilerim, Başları Sağ Olsun. Zafer İnananlarındır, Zafer İsrailindir.

1
53
yanıtYanıtla
cccjardel_emre@hotmail.com:

ehehehe neyin kafası lan bu:D:D israil askerleri cennetliktir diyo yahudi babanda anneni böyle böyle kandırmış:D:D

yanıt0
yanıt0
cenk buldanm@m.m:

Cocuk katilleri cennete giremez

yanıt0
yanıt0
MİTveliferhat@gmail.com:

kaideye almayın arkadaslar güya tepkiyi üstüne çekip reklam yapma zihniyeti dalga geçme zihniyeti kendini böyle tatmin ediyor işte da ezikk ama bilmiyo insan kimle beraberse onlarla hasrolunur yazık!!!

yanıt0
yanıt0
İZMİR İMBATI AHU:

Biz Türküz, Araplardan bize ne ? Adam olsalarmış, cahil ve medeniyetsizler sene 2014 adamlar ortaçağı yaşıyor bize neeeee Biz Türküz bizim derdimiz bize yeter. Recep Kürtleri azdırdı şimdi de başımıza bir de Gazze çıktı. Yeter ya noluyor bu ülkeye, Atatürk Türkiyesi uyan !!! ????

10
42
yanıtYanıtla
AMEDstarlord22@hotmail.com:

KAYBOL LAN İSRAİL UŞAGI İZMİRLİ BATUUUUUUU

yanıt0
yanıt0
hüseyin yılmazzannedilen@yahoo.com:

GAVUR AHU

yanıt0
yanıt0
KAF SİN KAF kskkuzuku@mynet.com:

Ahu hanıma katılıyorum. Sonuçta gazzelilere müslüman ama başka ülkenin işlerine karışılmaz. Katılıyorum Atatürk Türkiyesinde artık TRT kürt kanalı varsa, pkklılar mecliste ise bunların suçlusu başbakandır başkası değil. gazzeliler için dua etsek yeter ama fazlasına hayır

yanıt0
yanıt0
ayhanayhandan78@hotmail.com:

türkiy uyanıyor senin kafadakiler hariç

yanıt0
yanıt0
allohasanallohasan@mynet.com:

pkk kim kurdu zannediyorsun kim destek veriyor türkiyenin ayağına kim takoz koyuyor dün abdulhami devirtenler bugün pkk kuranlar aynı kişilerdir istanbulda türk ocaklarını kurdurup jön türkleri padişaha karşı kışkırtan moiz kohen aynı zamanda şimdiki barzanin dedesine rüşvet verip kürtleri osmanlıya karşı silahlandıran şahıs aynı kişidir sen neyin kafasındasın zaten senin gibiler yüzünden abdulhamiti devirip filistini yahudilere peşkeş çektiler

yanıt0
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title