Haberler

    Siirt'te 110 Bin Lira Çöpe Gitti

    Güncelleme:

    Siirtli Leyla Altan, kocasının ilaç kutusuna sakladığı 110 bin lira ve 3 bin 700 doları, boş kutularla birlikte çöpe attı.

    Kooperatif Mahallesi'nde yaşayan Aziz Altan, köydeki mallarından elde ettiği 110 bin lira ve 3 bin 700 doları, kas hastası olan kızının kullandığı ilaçların kutularına sakladı.

    Durumdan haberi olmayan eşi Leyla Altan ise ilaç kutularını boş sanarak çöpe attı. Olayı öğrenen Aziz Altan, polise haber verdi. Ekipler çöp kutusunu incelemek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

    Paraların yerini eşine birkaç kez sorduğunu ancak yanıt alamadığını söyleyen Leyla Altan olayı şöyle anlattı:

    "Bu sabah da sordum, yine bir şey demedi. Daha sonra ben de buraları topladım ve eski ilaç kutusunu da çöpe attım. Sonra eşim geldi ve bana ilaç kutularını ne yaptığımı sordu. Ben de kutu eski olduğu için çöpe attığımı söyledim. Eşim de bana, 'Nasıl çöpe atarsın, içinde paramız vardı' dedi. Ben de hemen koşarak çöpe baktım fakat çöp kutusu boştu."

    "Belki bir ev alırız, şu kiralardan kurtulurduk diyorduk"

    Aziz Altan, kızının ilaç kutularına sakladığı paraların yerini eşine söylemediğini ifade etti.[Fotoğraf: AA]

    Leyla Altan, çöpe atılan parayla ev almayı planladıklarını anlattı:

    "Kocamın zaten işi yok ve kiracıyız. Kızım kas hastası. 20 gün Van'da yoğun bakımda tedavi gördü. Bizim durumumuz hiç yok. Kim o parayı görmüşse Allah rızası için bize getirsin. Bu para da bize köyden gelmişti. Belki bir ev alırız, şu kiralardan kurtulurduk diyorduk. Kim bulmuşsa o parayı, eğer birazcık insaf varsa gelip bize versin."

    Eşine haber vermeden paraları ilaç kutusunda sakladığını söyleyen Aziz Altan ise, parayı bulanlardan 'insaniyet namına' geri getirmelerini istedi:

    "Eşim öğleden sonra kalkıp boş kutuları çöpe atmış. Ben de çarşıya gitmiştim ve eve geldiğimde eşime kutunun nerede olduğunu sorunca, çöpe attığını söyledi. Olay böyle oldu. Çocuğum da hastadır. Allah rızası için kutudaki parayı kim almışsa, bizlere geri getirsin."

    Kaynak: Aljazeera / Güncel

    Siirt Politika Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    ali:

    ben inanmıyorum. . . . . . . . . ilaç kutularına 110 bin lira sığmaz . . . . . eğer doğruysa da söylenecek bir söz olmaz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ersin:

    kutuya koymayın su paraları, halkbank genel müdürünün bile ne zorluklarla disinden tirnagindan arttirarak ayakkabı kutusunda biriktirdiği 4 milyon dolarcigi bak ne oldu, gitti yeşil yeşil

    0
    0
    yanıtYanıtla
    akın42:

    110 bin tl nasıl girer ilaç kutusuna anlamadım?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title