Haberler

Erzincan Valisi İl Özel İdaresi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi'nin yüzde 100 iştiraki olan Erzincan Kültür Turizm Tanıtım ve Spor AŞ. tarafından işletilecek olan sosyal tesislerde devam eden misafirhane, çok amaçlı toplantı salonu ve kafeterya kısmındaki inşaat çalışmaları ile bakım ve onarım atölyelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi'nin yüzde 100 iştiraki olan Erzincan Kültür Turizm Tanıtım ve Spor AŞ. tarafından işletilecek olan sosyal tesislerde devam eden misafirhane, çok amaçlı toplantı salonu ve kafeterya kısmındaki inşaat çalışmaları ile bakım ve onarım atölyelerinde yapılan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat'tan bilgiler alan Vali Aydoğdu, çalışanlara kolaylıklar diledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Aydoğdu Erzincan Spor Yerel Politika Güncel Haberler

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

CHP Sözcüsü Yücel'den Ömer Çelik'e: Belediyelerle ilgili nefret söyleminin görüşmede konuşulduğunu teyit edemiyoruz

CHP Sözcüsü Yücel'den Ömer Çelik'e: Belediyelerle ilgili nefret söyleminin görüşmede konuşulduğunu teyit edemiyoruz

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (12 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Haziran dün gece deprem mi oldu? Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken hediye! 'Payidar Gondol'un anlamı bir hayli derin

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken hediye! "Payidar Gondol"un anlamı bir hayli derin

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title