Haberler

Öğrencilerin ve velilerin kabusu oldu! Okul bahçesinden geçen dev vinç Büyükçekmece Belediyesi'ni harekete geçirdi

Güncelleme:

Büyükçekmece'de bir ilkokulun yakınında yürütülen inşaat çalışması pes dedirtti. Okulun yanına kurulan tonlarca ağırlıktaki dev vinç inşaat malzemelerini çocukların oynadığı okul bahçesinin üzerinden naklederken, Büyükçekmece Belediyesi ise gelen tepkilerin ardından vincin taşıyıcı kollarını 10 metre kısaltarak yönünü değiştirdi.

Çakmaklı Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrencileri bulunan vatandaşların endişesi belediyenin gelen tepkiler üzerine harekete geçmesiyle sona erdi. Bu endişenin nedeni ise yaklaşık bir aydır okulun yanındaki inşaat çalışmasında kullanılan vincin tonlarca ağırlıktaki inşaat malzemelerini çocukların oyun oynadığı okulun bahçesinden geçirmesiydi.

BELEDİYE TEPKİ TOPLAMIŞTI

Büyükçekmece Belediyesi'ne konu hakkında şikayette bulunan veliler o anlara ait görüntüleri ise sosyal medya hesaplarından paylaşarak inşaat çalışmalarına ilişkin adım atılması çağrısında bulundu.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Olayın ardından Büyükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Çakmaklı Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yanındaki inşaat alanında kullanılan vinç, öğrencilerimiz için ciddi bir risk oluşturuyordu. Hızla harekete geçen ekiplerimizin, inşaat firmasıyla yapılan görüşmeler sonucunda vinçin taşıyıcı kollarını 10 metre kısaltarak yönünü değiştirdiği ve güvenlik önlemlerini artırdığı görüntüler basına yansıdı" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Büyükçekmece PES Eğitim Yaşam Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title