Haberler

Kütahya'da kayıp yaşlı adam için arama kurtarma çalışması başlatıldı

Güncelleme:

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan 80 yaşındaki yaşlı adam için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Zihinsel engelli olduğu belirtilen Selim Ece'nin evine dönmemesi üzerine yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunuldu. Arama kurtarma çalışmalarına Domaniç Kaymakamı ve Çukurca Belde Belediye Başkanı da katıldı.

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan 80 yaşındaki yaşlı adam için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Çukurca beldesinde ikamet eden, zihinsel engelli olduğu belirtilen Selim Ece'nin, 4 Ekim Çarşamba gününden beri eve dönmemesi üzerine yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunuldu.

İhbar üzerine kayıp kişiyi bulmak AFAD, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince arama kurtarma çalışmalarına başlandı.

Arama kurtarma çalışmalarına, Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş ile Çukurca Belde Belediye Başkanı Emin Taşgın da katıldı.

Belediye Başkanı Emin Taşgın, gazetecilere, yaklaşık 100 kişinin Ece'yi bulmak için ormanlık alanda çalışma yaptığını söyledi.

Ece'ye sağ ulaşmayı umut ettiklerini belirten Taşgın, "Çalışmalarımız bugün ve yarın da devam edecek. Çevre köylerde de görenler olursa bize ve ekiplere bilgi vermesini rica ediyoruz. Ben burada gönüllü olarak aramaya katılan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Yaşam

Çukurca Domaniç Kütahya Selim Jandarma Yaşam Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title