Haberler

    Amazon Prime Video'dan Fallout Oyunlarına Dayanan Yeni Dizi

    Güncelleme:

    Amazon Prime Video, Fallout oyunlarına dayanan yeni bir uyarlama dizisi yayınladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, kıyamet sonrası dünyasını ve ilgi çekici karakterleriyle dikkat çekiyor.

    Amazon Prime Video geçtiğimiz günlerde Fallout oyunlarına dayanan yeni uyarlama dizisini görücüye çıkardı. Kıyamet sonrası dünyası ve ilgi çekici karakterleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Dizi, ilk sezonuyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Fallout dizisi kısa sürede birinci oldu

    Sekiz bölümden oluşan ilk sezon, 11 Nisan tarihinde Amazon Prime Video'da erişime açıldı. Dizinin Rotten Tomatoes'ta yüzde 93 beğenildiği ve IMDb'de ise 8.7 gibi bir puan aldığını söylemek gerekiyor. Oyuncu kadrosunda Ella Purnell, Aaron Moten ve Walton Goggins gibi isimler bulunuyor.

    Fallout dizisi, Bethesda'nın efsanevi video oyun serisinin hayranları arasında büyük bir heyecan uyandırdı. Dizi yapımcıları, oyunun ruhunu ve atmosferini en iyi şekilde yansıtmak için büyük bir özen gösterdi. İlk sezonunda hata ve sorunlara dair herhangi bir gönderme olmayacağını da söyledi.

    132132132

    Prime abonesi olmayanlar için çıkış günü bir sürpriz yapıldı. Fallout'un ilk bölümü, 11 Nisan'da birçok Twitch yayıncısının kanalında ücretsiz sunuldu. Twitch bu duyuruyu yaparken, birçok popüler yayıncının listesini de paylaştı.

    Geçtiğimiz yıl duyurulan dizi, Fallout dünyasının keşfi için oldukça önemli. İzleyiciler, nükleer bombaların yıkıcı gücüyle değişime uğramış coğrafyada hayatta kalanların mücadelesini seyrediyor. Gerilim, dram ve zorluklar karşısında insan ruhunun dayanıklılığı da test ediliyor.

    Gelecek için beklentiler de oldukça yüksek. California Film Komisyonu'nun, dizinin ikinci sezonuna 152 milyon dolarlık vergi teşviki sağladı.

    Siz Fallout dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Amazon Prime Dizi Oyun Dizi Teknoloji Magazin Güncel Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title