Haberler

Sancaktepeli şampiyon sporcular Başkan Şeyma Döğücü ile buluştu

Güncelleme:

- Sancaktepeli şampiyon sporcular Başkan Şeyma Döğücü ile buluştu Sancaktepe Belediyesi, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalyalar kazanarak üstün başarılara imza atan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcuları için yemek organizasyonu düzenledi.

- Sancaktepeli şampiyon sporcular Başkan Şeyma Döğücü ile buluştu

İSTANBUL - Sancaktepe Belediyesi, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalyalar kazanarak üstün başarılara imza atan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcuları için yemek organizasyonu düzenledi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü organizasyonda sporcularla bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren sporcularla yemek organizasyonunda buluştu. Tescil edilen 17 branşta ulusal ve uluslararası şampiyonalarda bugüne kadar 861 Altın, 784 Gümüş, 833 Bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 478 madalya kazanan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü, bu kez de bünyesinde yetiştirdiği ve 17 ayrı branşta birçok başarıya imza atan sporcular, Sancaktepe Belediyesi'inin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü çeşitli branşlarda birçok başarı elde eden sporcuların bulunduğu organizasyonda yemeğin ardından sporcuları teker teker tebrik ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

"Sporcularımıza teşekkür etmek için toplandık"

Düzenlenen etkinlikte birçok başarıya imza atmış Sancaktepe Belediye Spor Kulübü sporcularını yetiştiren ailelere de teşekkür eden Başkan Şeyma Döğücü, "Öncelikle bu akşam çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Çünkü Sancaktepe'de gençlerimizle birlikte çalıştığımız spor okullarımızda yetişen öğrencilerimizden Türkiye'de, Avrupa'da ve dünyada müsabakalarda ilk 3'e girmiş olan başarılı ve madalyalı öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte bu akşam bir yemekte buluştuk. Bizim 130 tane öğrencimiz ve çeşitli dallarda şampiyonalarda ilk 3'e girmiş madalyalı öğrencilerimiz var. Bu da bizlere çok gurur veriyor. Biz gerek ülkemizde gerek ülke dışında bayrağımızı dalgalandıran gençlerimizi bir araya getirmek ve onların ailelerine teşekkür etmek için toplandık. Vakitlerini fedakarca ayıran antrenörlerimiz ve spor hocalarımız bu gençlerimizle yakından ilgilendi. ve elhamdülillah ortaya böyle güzel bir tablo çıktı" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan ve kick-boks branşında Dünya Şampiyonu olan Kübra Aktaş, "Ben 15 yaşından beri kick-boks sporu ile uğraşıyorum. En son Tayland'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda 2. oldum. Dünya ve Avrupa Şampiyonluğum var. Dünya 2.'si olduğum için de Amerika'da yapılacak dünya oyunlarında direkt kota aldım. Bu yüzden de temmuz ayında ülkemizi temsil edeceğim. Bize bu kadar değer verdikleri için Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü'ne ve belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizler buralara onlar sayesinde geliyoruz. Çünkü biz sporumuzu destek olmadığı sürece kendi imkanlarımızla yapamıyoruz. Onların bizlere sağladığı maddi ve manevi destekler sayesinde buradayız. O yüzden burada olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sancaktepe Belediye Şeyma Döğücü Sancaktepe gençlik Spor Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title