Haberler

    Real Madrid Yeni 10 Numarasını Buldu!

    Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Eden Hazard transferi için girişimlere başladığı öne sürüldü.

    Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Eden Hazard transferi için girişimlere başladığı öne sürüldü.



    Madrid merkezli spor gazetesi AS'ta yer alan haberde; Zinedine Zidane'ın da bu transfer giğrişimine onay verdiği, Florentino Perez'in önümüzdeki sezon 10 numaralı formayı Eden Hazard'a vereceği kaydedildi. Hem Perez'in, hem Zidane'ın Eden Hazard'a hayran oldukları ve takımın yeni yüzlerinden birinin Belçikalı yıldız olacağı kaydedildi.



    Chelsea'nin Eden Hazard transferi konusunda Real Madrid ile anlaşabileceği ancak Alvaro Morata'nın mutlaka transfer masasında olması gerektiği konusunda pazarlık yaptığının altı çizildi.



    Real Madrid'in Eden Hazard'ı transfer etmesi durumunda Isco veya James Rodriguez'den birini göndereceği kaydedildi.



    2020'ye kadar Chelsea'yle kontratı olan 26 yaşındaki Eden Hazard, 2012'de Lille'den 35 milyon euroya transfer edilmişti. Hazard, bu sezon 25 Premier Lig maçında 10 gol atıp 4 asist yaptı.



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Florentino Perez Zinedine Zidane Eden Hazard Real Madrid Spor Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title