Haberler

Real Madrid, Ronaldo'nun Fiyatını Belirledi

Güncelleme:

Real Madrid, PSG'nin Ronaldo için yaptığı 120 milyon euro'luk teklifi reddetti. Real Başkanı, "1 milyar euro'yu ödeyen Ronaldo'yu alır." dedi.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, 4 Temmuz'da Cristiano Ronaldo için 120 milyon euro öneren PSG'nin teklifini reddetti. Real Başkanı Perez, "1 milyar euro'yu ödeyen Ronaldo'yu alır." dedi.

120 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GERİ ÇEVRİLDİ

Ortadoğu'nun ünlü gazetesi Rotana, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in 4 Temmuz'da Katar'ın başkenti Doha'da bir araya geldiği Paris Saint Germain'in sahibi Nasser Al-Khelaifi'nin Ronaldo için 120 milyon euroluk teklifini geri çevirdiğini öne sürdü.

RONALDO MUTSUZ

Al-Khelaifi'nin Real'de o dönem yeni teknik direktör Rafa Benitez'in Gareth Bale'ı milli takım kampında ziyaret edip Cristiano Ronaldo'yu es geçmesini değerlendirmeye çalıştı.
İddialara göre, Al Khelaifi, bağlantı kurduğu ve Real Madrid'de mutsuz olduğu öne sürülen Cristiano Ronaldo'yu Paris Saint Germain'e transfer olması ikna etmeye çalıştı.

"YA 1 MİLYAR EURO VERİN YA DA BU TRANSFERİ UNUTUN"

Bu konuda başarılı olsa da, Real Madrid Başkanı Florentino Perez resti çekti: "Ya Cristiano Ronaldo'nun serbest kalma bedeli olan 1 milyar euroyu ödersiniz ya da bu transfer hiçbir zaman gerçekleşmez."

PSG RONALDO'YU BIRAKMAYACAK

Rotana gazetesi, Paris Saint Germain'in ret yanıtı almasına karşın geçen sezon Real Madrid'de 54 karşılaşmada 61 gol kaydeden ve İspanyol kulübünde 2009'dan bu yana 300 maçta 313 gol atan Cristiano Ronaldo'nun peşini bırakmayacağını da iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Paris Saint Germain Florentino Perez Real Madrid Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Mehmed: Fetihler Sultanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Haziran Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kiracı filmi oyuncuları kim? Kiracı filmi konusu, oyuncuları ve Kiracı özeti! Kiracı filmi ne zaman nerede çekildi? #128250 #129300 Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 16. bölüm (SEZON FİNALİ) CANLI izleme linki! Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500

Yorumlar (19)

eski topçu:

Bende Çayırçimenspordan,Çiftlikköyspora 2 öküz 1 eşek 2 de horoz bonservis bedeli ile transfer olmuştum zamanında jübilemide yaptıktan sonra futbola veda partimi ahırda vermiştik dün gibi hatırlıyorum ne maziydi hey gidi günler hey

23
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Aziz yildirim alır, , , vuhohhaaaaaa

9
10
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,,:

bu ronaldo 1 ytl eder ancak

1
6
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Yok 100 milyar dolar

6
1
yanıtYanıtla
yunus:

bizim süper ligi satsak bile alınamaz o zaman.

5
1
yanıtYanıtla
sjsjssj:

abi çok para ya

5
0
yanıtYanıtla
saldırırım:

cr7 herkezden pahalıdır adam tek başına takım en yakınıda ancak messi olur gerısıne 50 bile çok bu ıkısı her türlü geri kazandırır formaları yeter

3
2
yanıtYanıtla
dogru:

oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha ne

3
0
yanıtYanıtla
karizma Mobil-ANDROID:

sonuçta 3 katirilyon gibi bi para psg petrol zengini tarafından yönetiliyor alır almasına ama fifa o parayı verdirmez anca el altından alır bedel olarak 50 veya 80 milyon euro gösterir

2
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Başkan geri zekalı herhalde.abartmış.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title