Haberler

Derbide hüsrana uğrayan Okan Buruk, oyuncularını böyle motive etti

Güncelleme:

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları derbinin ardından soyunma odasında futbolcularına moral verdi. Buruk, futbolcularına "Kaldırın başınızı, şampiyon biziz" dedi ve Konya'da kazanarak 24. lig zaferine ulaşacaklarını söyledi.

Süper Lig'in 37. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye dün akşam sahasında 1-0 yenilen ve şampiyonluğu son haftaya bırakan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından takımına moral verdi.

"ŞAMPİYON BİZİZ"

Posta'da yer alan habere göre, soyunma odasında futbolcularını bir hayli üzgün gören Okan Buruk, "Kaldırın başınızı bu ligin şampiyonu biziz" diyerek tüm takıma moral verdi.

"KONYA'DA KAZANACAĞIZ"

Takımını motive eden deneyimli antrenör, "Sahada elinizden geleni yaptınız. İyi mücadele ettiniz. Hepinizin emeğinize sağlık. Taraftarımızla birlikte burada şampiyon olmak istiyorduk. Nasip değilmiş ama karalar bağlamaya gerek yok. Konya'da kazanarak 24. lig zaferimize ulaşacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Okan Buruk Okan Buruk Fenerbahçe Konya Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (37)

hic33:

Dün bir tiyatro oynandı, siyaset, federasyon, ilgili spor çevrelerince yazılan. Fenerbahçe ligi bu şekilde bitiremezdi. Fener camiasına bir hediye sunuldu. Avrupa gitti, Türkiye'de kupalar gitti, yenilmezlik rekorlarını alt üst eden, bitime 2 haftaya 6 puan farkla giren bir takımı derbide yenmek bir nebze de olsa taraftarı rahatlatacaktı ki şampiyon olmuş gibi sevindiler. Bu kadar.

164
119
yanıtYanıtla
Veysel null:

çok güzel özetledin. kesinlikle öyle. her sene bir takıma illaki bir kıyak geçiyorlar. mesela geçen sene ziraat Türkiye kupası maçında GS başakşehir maçında GS yi bilerek elediler ceza sahası içindeki yüzde bir milyonluk penaltıyı vermediler. Ki febe taraftarı en azından ziraatle avutulsun...

yanıt88
yanıt59
Veysel null:

inanmayanlar açıp GS başakşehir Ziraat Türkiye kupası maçını izleyebilir. ceza sahası içinde el oldu hem de yüzde yüz açıklıkta ama penaltı vermedi

yanıt48
yanıt17
objektif:

sen bu dediğine gerçekten inanıyor musun yoksa çok zorlandın mı inandırmak için. Koca bir sezonun özetiydi bu maç. İtile itile gerçeklik algınızı da kaybetmişsiniz. Hakkının yendiğini rakibinin kollandığını iddia eden takım gitti rakibinin sahasında yine hakem tarafından kollanan rakibini 1 kişi eksik yendi. Neyse haftaya kutlar sevinirsiniz "şampiyonluğunuzu" ama biraz buruk olacak.

yanıt58
yanıt54
Zeki Anti:

objektif isimli ama objektif olmayan fb'li kardeşim söylediklerine kendini inandırmışsın ama o söylediğin federasyonu sürekli penaltıları aldığınız halde en çok eleştiren sizlerdiniz hatta yabancı hakem isteyen de sizdiniz. Yabancı hakem geldikten sonra o son dakika penaltılarınız da gitti. GS'yi yenmeniz okan buruk'un vizyonsuzluğundan öte bir şey değildir yoksa 10 kişilik rakibi rahatlıkla yenecek hamleleri başkası olsa bir şekilde yapardı. Şükredin GS sizi yenmedi diye.

yanıt35
yanıt28
objektif:

Zeki Bey :) Ligin en az sarı kart gören, en az kırmızı kart gören, aleyhine en az penaltı verilen, aleyhine en az faul verilen, rakibinin golü vardan en çok iptal edilen, vardan en çok golü verilen takımı Gs :) Son dk penaltıları algısı tutunduğunuz çok acınası bir dal ki o maçlarda son dakikalara gelene kadar es geçilen penaltıları da görmenizi rica ederim. Bu maç birçok şeyi gün yüzüne serdi fakat insanımız pek objektif davranamıyor :)

yanıt35
yanıt25
Hasan Sabri Tüçel:

Kadıköy'de İcadı'ye atılan Osmanlı tokadını görmeyen, penaltı ve kırmızı kartı veremeyen hakemi tekrar Manuel atamak bu TFF nin kime yandaşlık yaptığının göstergesidir. Objektif diye lakapla Ad ve Soyadla yorum yapamayanlara fırsat verenler bu sayfanın kalitesini ve güvenilirliğini düşürüyor. Yorum yapanlar delikanlıca gerçek adıyla yapsın.

yanıt25
yanıt11
Baba Can:

Tabi tabi sen başka bir maç izlemişsin 10 kişi cin conu duman etti

yanıt20
yanıt19
Nuri Aga:

Eyvallah hic33. Altını imzalıyorum.

yanıt4
yanıt0
Ali Mutlu:

En büyük rakibinize karşı o kadar vasat bir oyun sergilediniz ki Konya deplasmanında galip geleceğiniz çok şüpheli

92
20
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title