Haberler

Wanda Nara, yaptığı paylaşımla "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı. Nara, Instagram hesabından "Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var." ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından Nara'nın hamile olduğu iddiası gündeme geldi.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Wanda, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

"SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR"

Yıldız futbolcunun eşi Nara, Instagram hesabından paylaştığı hikayede "Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara, yaptığı paylaşımla 'Hamile mi?' sorusunu akıllara getirdi

YORUM YAĞMURUNA TUTTULAR

Bu paylaşımın ardından sarı-kırmızılı taraftarlardan konuyla birçok yorum geldi. Taraftarlar, "Yenge maç üstü ağzını hayra aç ya bak maç üstü diyorum ya" şeklinde meraklarını dile getiren yorumlarda bulundu.

"HAMİLE Mİ?" SORUSU AKILLARA GELDİ

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın hayranlarının büyük bir kısmı da ünlü modelin hamile olduğu iddiası ortaya attı.

Wanda Nara, yaptığı paylaşımla 'Hamile mi?' sorusunu akıllara getirdi

TARAFTARLAR NE OLDUĞUNU MERAK EDİYOR

Bu gelişmelerin ardından Nara'nın ise sosyal medya hesabından hangi konu hakkında açıklama yapacağı birçok kesim tarafından merak edilmeye başlandı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Herkesin aklında aynı soru var! Wanda Nara, yaptığı paylaşımla Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Sosyal Medya Galatasaray Wanda Nara Instagram Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (5)

Vlkn Shn:

Kimden hamile akıllara gelen ilk soru

39
47
yanıtYanıtla
Ceto:

Sabri sarioglu

yanıt17
yanıt5
muro baba:

Çok meraklıysan devamını biliyorsun

yanıt0
yanıt2
Kralçıplak:

Parayı veren düdüğü çalar

29
15
yanıtYanıtla
Emre Guler:

sence bunların paraya mı ihtiyacı var ?

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title