Haberler

Geri dönüyor! Tolgay Arslan'a eski kulübünden sürpriz teklif

Güncelleme:

Avustralya ekibi Melborune City'de kariyer sezonunu geçiren Tolgay Arslan, eski kulübü Udinese'ye bambaşka bir görevle dönebilir. İtalyan ekibi, kötü geçen sezonun sorumlusu olarak gördüğü Federico Balzaretti'nin yerine Tolgay'ı sportif direktör olarak geri getirmek istiyor.

Geçmişte Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin formalarını giyen ve kariyerini Avustralya ekibi Melborune City'de sürdüren Tolgay Arslan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tolgay, kramponlarını asarak kariyerinde yeni bir göreve başlayabilir.

SPORTİF DİREKTÖRLÜK İÇİN İDEAL ADAY

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre İtalya Serie A'da kümede kalma mücadelesi veren Udinese, Tolgay Arslan'ı sportif direktör olarak geri getirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde Fabio Cannavaro'yu teknik direktörlük görevine getiren Udinese'nin sportif direktör Federico Balzaretti'yi kötü geçen sezonun suçlularından biri olarak görüyor. İtalyan ekibi, eski futbolcuları Tolgay Arslan'ın bu koltuk için ideal adaylardan biri olduğunu düşünüyor. Arslan, görevi kabul etmesi durumunda kramponlarını asacak ve yeni görevine başlayacak.

Geri dönüyor! Tolgay Arslan'a eski kulübünden sürpriz teklif

KARİYER SEZONUNU GEÇİRİYOR

Yaz transfer döneminde Udinese'den ayrılarak Melbourne City'ye imzayı atan 33 yaşındaki futbolcu, Avustralya ekibinin forması ile toplamda çıktığı 33 maçta 18 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Udinese Calcio Fenerbahçe Avustralya Melbourne Beşiktaş İtalya Yaşam Spor Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

kariyerinde bu kadar gölü birsk asist yapmamistir

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title