Haberler

Icardi'den Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalması sonrası bir paylaşım yaptı. Arjantinli yıldız, Instagram hesabından "uyku" sevincini paylaştı.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalması sonrası bir paylaşım yaptı.

Bitime 3 hafta kalan puan farkının 6'ya çıkması sonrası Instagram hesabından bir paylaşım yapan Mauro Icardi, Hatayspor maçında yaptığı "uyku" sevincini paylaştı.

İşte Mauro Icardi'nin paylaşımı

Galatasaraylı Mauro Icardi'den Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Fenerbahçe Instagram Konyaspor 3.Sayfa Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 2 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 2 Haziran burç yorumları nedir? Lewandowski kaç yaşında, bu sene kaç maç yaptı, kaç gol attı? Limon FC maçı CANLI izle! YouTube Limon FC Kunisports canlı nereden izlenir? Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? #129342 #127952 Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını bitiyor mu 2024? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 31 Mayıs Cuma 2024?
ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

500

Yorumlar (19)

Şükrü Polat:

Fenerbahceli olarak Gsyi tebrik ederim ama bu tür paylaşımlar çok amatör. Bir sezon daha durup gideceksin. Türk halkı maalesef böyle oyuncuları simartiyor ve sonra kendi evlatlarına sahip çıkmıyo. Yazık..

65
236
yanıtYanıtla
Hako Sanane:

Senin futbolcuların trabzonda türk taraftarlara saldırırken nerdeydin?

yanıt199
yanıt37
Veysel null:

ICARDI nin yüzü direğe çarptığı için dlga geçiyordu febeliler. o dalga nasıl olurmuş görün. dalga öyle değil böyle olur. hahahaha

188
41
yanıtYanıtla
Pikachu hd:

o anca direğe çarparak sonra biz8mkini yqlar

yanıt7
yanıt40
Veysel null:

geçen sezon sana o dediğin şeyi yaptı. bu sene de ylatcak Pikachu sen sıkma canını o anın tadını çıkar. hahahaha

yanıt12
yanıt3
Deniz Sosyal:

Fenerbahçe bu sezon kötü diyenler var. Aslında son 10 senenin en iyi Fenerbahçe'si. Yalnız bir ayrıntı var Galatasaray çok daha iyi. Ondan dolayı olmaz... Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. Galatasaray Türkiye'dir.

126
25
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

tff desteğiyle her takım iyidir aslanım :)

yanıt8
yanıt25
Şükrü Polat:

gs ve trabzon bu ülkenin futbol terööristleri

yanıt10
yanıt30
Kemal Gocer:

Canım kardeşim bu hareket camiaya değil aslında Ali Koça.

113
15
yanıtYanıtla
Emrullah ibil:

krall adam

79
25
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title