Haberler

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan bomba Fenerbahçe sözleri

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı, "Fenerbahçe ile Süper Kupa'yı oynasaydık, bu maça daha iyi başlayabilirdik" dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Puanını 87'ye yükselten sarı-kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan üstünde liderliğini sürdürdü.

Cimbom'un başarılı teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Buruk, "Fenerbahçe ile Süper Kupa'yı oynasaydık, bu maça daha iyi başlayabilirdik" ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK"

"İlk yarı aslında biraz daha yavaş oynadık. Daha hızlı oynayabilirdik. Rakip boşluklar verdi ama ilk yarı biraz uyuduk. İkinci yarı ile birlikte daha çok rakip kaleye gittik. Golü hissettiğimiz dakikalar başladı. Barış Alper Yılmaz, Hakim ve Mauro'nun golleriyle maçı kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk golü bulduk, özgüven arttı ve maç değişti. 2-0 sonrası maçı bitirdik. Önemli bir takıma karşı kazandık ve gol yemeden bitirdik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra zaman zaman eşleşmelerde sıkıntılar oldu. Önemli bir galibiyet, oyuncularımı tebrik ederim. Alanyaspor da iyi takım, onlara da başarılar."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NU NEDEN OYUNDAN ALDI?

"Kerem Aktürkoğlu değerli bir oyuncumuz. Taktiksel bir değişiklik yaptık. Çok önemli oyuncularımız, geniş bir kadromuz var. Üzülmeler olabilir. Her oyuncuyu oynatamıyorum. Bu benim için manevi olarak zor. Hepsini oynatmak istiyoruz ama tercihler de yapmak lazım. Her şeyden önemlisi takım başarısı."

"ŞAMPİYONLUĞU YAKALAMAK İSTİYORUZ"

"Son 6 hafta, daha çok kenetleneceğiz. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. İyi oyunculara, iyi insanlara sahibiz. Aynı ciddiyetle şampiyonluğu yakalamak istiyoruz."

SÜPER KUPAYI OYNASAYDIK, MAÇA DAHA İYİ BAŞLARDIK"

"Fenerbahçe ile Süper Kupa'yı oynasaydık, bu maça daha iyi başlayabilirdik. Uzun aralar bazen sıkıntı olabiliyor. İkinci yarı daha hızlı, ruhumuzu koyarak başlamamız gerektiğini söyledik. Bunu yaptık. Rakibimize bakmıyoruz. Kendi maçlarımızı kazanmaya odaklanıyoruz. Her takım puan kaybedebilir. Amacımız kendi maçlarımıza odaklanmak, kazanmak. Şampiyonluğu tekrar istiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Süper Kupa Okan Buruk Fenerbahçe Trendyol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (13)

Mehmet Çetin:

Şampiyonlar ligi için kadro kuruldu sadece Şampiyonlar Ligi'nde den erkenden elendi Türkiye Kupası da gitti Türkiye ligi kaldı Okan hoca konuşmasak, daha iyi olur

145
184
yanıtYanıtla
süleyman koç:

tamam aga senin için artık sene sonuna kadar konuşmaz bu..

yanıt113
yanıt42
Ali Teke:

İşine bak koçum Laf olsun torbada olsun deyip üşenmeden yorum yapmışsın

yanıt2
yanıt2
Veysel null:

Kerem aktürkoglu maalesef ki bir türlü iyi bir izlenim vermiyor ve mümkünse onun yerine Ziyech ve Zaha oynamalı

137
25
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Avrupayi Fenebahce kadar konuşsaydı belkide çeyrek final oynardı. Fenerbahçe düşmanlığı bunun sonu olacak.

75
83
yanıtYanıtla
Ömer Korkmaz:

Fenerin avrupada Olimpiyakos tan onceki turlarda oynadigi takimlarin adini say desem bi tanesini bilmezsin kalkmis Fenerbahce avrupads oynuyor diyorsun

yanıt86
yanıt57
Serkan Özcan:

Gs dünya devlerini eledi gruplara kaldı hiç sorma...

yanıt57
yanıt29
muro baba:

Fb nin oynadığı Avrupa klasmanı eski adı inter toto kupası kayserispor bile almış Normalde 5.sıradakiler giderdi Oynadığı takımların bırak adını çoğu taraftar ülkesini bilmez Wifi şifresi gibi takımlar vardı

yanıt27
yanıt29
Mehmet Alper Hakan:

takkiyeci reziller. entrikasaray bir türlü ertrika yuvalanmayla şampiyonluklar alıp birde utanmadan bundan başarı gibi bahsediyor. gerçekten türkiye için bir beka sorunu bu klüp.

17
25
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Bunlar ancak kendi ciftliginde ötüyorlar.Avrupada sifirlar ,o kadar transfer yspiyorlar.Zorlasalar birsey demeyecegim oda yok

13
16
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title