Haberler

Fatih Terim: Sezon sonunda her şeyi açıklayacağım

Güncelleme:

Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK'a 4-1 mağlup olarak şampiyon olma şansı kaybeden Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, bu karşılaşmanın sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı. Terim, "Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek" ifadelerini kullandı.

Yunanistan Süper Ligi'nde deplasmanda PAOK'a 4-1 mağlup olan ve şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BAZI ŞEYLERİ TARTIŞMAMIZ GEREKİYOR"

PAOK'u tebrik eden Fatih Terim, "Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Maça gelince, sene sonunda bazı şeyleri tartışmamız gerekiyor Olympiakos'la maçımız var ve ayrıca kupa finalimiz var. Bunları düşünmek zorundayız" açıklamasını yaptı.

Şampiyonluk gitti, kriz çıktı! Fatih Terim'den maç sonrası zehir zemberek açıklama

"BİREYSEL HATALARDAN GOL YEMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Çok zorlandıklarını ifade eden Terim, "Golü çok geç bulduk. Üçüncü bölgede golü bulana kadar ilk başta çok iyi değildik. Bazı şeyleri doğru yaptık ama ne yazık ki bireysel hatalar yapmaya ve gol yemeye devam ediyoruz. Skor tabelasında geride olduğumuzda oyun olarak çok etkileniyoruz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk gitti, kriz çıktı! Fatih Terim'den maç sonrası zehir zemberek açıklama

"BİRÇOK ŞEYİ AÇIKLAMAM GEREKECEK"

Sezon sonunda konuşulacak şeyler olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Panathinakos Fatih Terim Fatih Terim Yunanistan Yunanistan Paok Paok Futbol Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (23)

Snn Aksu:

Davul heryerde aynı sesi çıkarır

96
4
yanıtYanıtla
Şerafettin Berk:

Yine suçlu kendi değil ne adam be herşey suçlu herkes suçlu ama bu hiç değil hep bişey açıklar hep bahanesi vardır

67
8
yanıtYanıtla
Vll. Murat:

sezon sonu her şeyi açıklayacağım... Bu söz bir yerden tanıdık geldi:))

60
3
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

bu da ligi bitirtmeyenlerden :))

yanıt10
yanıt1
Perwer:

Fatih Terim'in yunanistan'a neden gittiği herkesin malumu

48
4
yanıtYanıtla
Ert:

fatih terim fonunu açıklayacak galiba

42
4
yanıtYanıtla
Murat Bayraktar:

tff ve hakemleri yunan liginde yok çünkü en doğru açıklaman bu olur.im PARA zort

37
9
yanıtYanıtla
Denis Krs:

Butun gs lilerin klasik sözleri sezon sonu ?????? Aslinda hic bir seyde aciklamiyorlar

30
16
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

bir kerede beceremedim hata yaptım de be bir kere

43
3
yanıtYanıtla
Uzay Bozkurt:

Hoca Allah aşkına daha oraya gideli bir sene olmadı ne oldu da neyi açıklayacaksın herşeyin bir sonu var hocam artık torun sevme vakti …

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title