Haberler

Alanyaspor, Idrissa Doumbia'yı kadrosuna kattı

Güncelleme:

- Alanyaspor, Idrissa Doumbia'yı kadrosuna kattı Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Fildişi Sahili orta saha oyuncusu 24 yaşındaki ön libero Idrissa Doumbia'yı 1 yıllığına kiraladı.

- Alanyaspor, Idrissa Doumbia'yı kadrosuna kattı

ANTALYA - Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Fildişi Sahili orta saha oyuncusu 24 yaşındaki ön libero Idrissa Doumbia'yı 1 yıllığına kiraladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Alanyaspor, Idrissa Doumbia'yı 1 yıllığına kiraladı. Son olarak Portekiz ekibi Sporting CP'de forma giyen 24 yaşındaki ön libero yeşil-turunculu formayı giydi.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Son günlerde transferler biraz hız kazandı. Dün Lusamba'yı transfer etmiştik. Bugün de Sporting Lizbon'dan Idrissa Doumbia'yı bir yıllığına kiraladık. Kendisi hazır bir oyuncu. Hem teknik heyetimizin hem transfer komitemizin istediği bir oyuncuydu. İnşallah camiamıza hayırlı uğurlu olur. Takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Allah sakatlık vermeden iyi bir sezon geçirir. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Aramıza hoş geldin" dedi.

"Mutluyum"

Kendisine olan ilgiden dolayı teşekkür eden Idrissa Doumbia, "Daha önce burada oynayan Borja ile konuştum. Bana kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi. Burada olduğum için mutluyum. Çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Idrissa Doumbia Fildişi Sahili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştular? CHP lideri Özel'den emekli ve asgari ücretliyi umutlandıran sözler

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

Bakmadan Geçme

Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman, nerede çekildi? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi? 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olay ne, nerede oldu? Şahıslar tutuklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak? YKS tercih kılavuzu 2024 ne zaman yayınlanacak? Gabriel Paulista saat kaçta İstanbul'a gelecek? Beşiktaş ile anlaşan Paulista ne zaman geliyor? Hz Yasuo neden hapse girdi? Mustafa Yavuz neden cezaevine girdi, sebebi ne? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! CİNSİYET NE ZAMAN BELLİ OLUR? Bebeğin cinsiyetini ne belirler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 14 Haziran BİM AKTÜEL! Bim'de bu hafta neler var? Dzeko Fenerbahçe'den gidiyor mu? Dzeko Fenerbahçe'den gidecek mi, hangi takıma gidecek? 13 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 12 Haziran günün maçları nereden izlenir? Ereğli Belediyesi hangi parti? Ereğli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 Zonguldak Ereğli yerel seçim sonuçları! Tuva Cihangir Atasever kimdir? Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever kaç yaşında, nereli?
Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title