Haberler

Hamdullah Arvas kimdir? AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Hamdullah Arvas hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

2024 Mahalli İdareler Seçimleri'ne kısa bir süre kalırken belediye aday adayları gündem olmaya ve halkın ilgisini çekmeye başladı. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Hamdullah Arvas da o isimlerden biri oldu. Başarılı siyasetçi Hamdullah Arvas hakkında ve Hamdullah Arvas kimdir, Hamdullah Arvas mesleği ne ve Hamdullah Arvas kaç yaşında gibi konular araştırıldı. İşte, Hamdullah Arvas hayatı ve biyografisi!

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken aday adaylık müracaatları da başladı. Vatandaşlar da kendi belediyeleri için başkanlık çalışması yürüten aday adaylarını yakından takip etmeye ve onlar hakkında araştırmalar yapmaya başladı. İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı olan Hamdullah Arvas'ın kim olduğu, ne iş yaptığı ve siyasi geçmişi herkes tarafından merak edildi. Peki, Hamdullah Arvas kimdir?

HAMDULLAH ARVAS KİMDİR?

1982 yılında Van'da dünyaya gelen Arvas, 1987 yılı itibariyle Sancaktepe ilçesinde ikamet etmeye başladı.

Eğitim Hayatı

Hamdullah Arvas İmam Hatip lisesinden mezun olduktan sonra lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladı ve halen doktora eğitimine devam ediyor.

Hamdullah Arvas kimdir? AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Hamdullah Arvas hayatı ve biyografisi!Hamdullah Arvas

Siyasi Hayatı

Hamdullah Arvas, siyasi hayatına AK Parti Samandıra Gençlik Kolları sıralarında başladı. 2008 yılında kurulan Sancaktepe ilçesinde kurucu yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu.

2009 yılında yapılan yerel seçimde gençlik kollarını temsilen henüz 27 yaşında belediye meclis üyesi olarak seçilen Arvas, sonrasında belediye başkan yardımcısı olarak görev aldı.

2014 yapılan yerel seçimde tekraren Belediye meclis Üyesi olarak seçilen Arvas, sonrasında belediye başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2 dönem Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2018 yılında yapılan genel seçimde AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili aday adayı olarak başvuran Arvas, 2019 yerel seçimlerinde İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Sonrasında İBB Kent Ekonomisi, Meslek Odaları ve Sendikalar Komisyon Başkanı olarak seçilen Arvas, halen bu görevlerine devam etmektedir.

Mesleki Hayatı

Sancaktepe'de faaliyet gösteren ANL YAPI firmasında, firma ortağı olarak çalışan Arvas, yaklaşık 25 çalışanıyla ilçe halkına hizmet vermektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sancaktepe Belediye Sancaktepe AK Parti Gündem Yaşam Politika Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title