Haberler

"Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

Güncelleme:

Son dönemlerde "jakuzi" tartışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nde güncel borç tablosu belediye binasına asıldı. Tabloya göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var

15 yıl önce Samandıra, Yenidoğan ve Sarıgazi beldelerinin birleşmesi ile ilçe statüsü kazanan Sancaktepe, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçmişti. İlçenin el değiştirmesi ile birlikte başkanlık katında jakuzi olduğu iddiaları ortaya atılmış, eski belediye başkanı Şeyma Döğücü ise "İftira atıyorlar" diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. "Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin güncel borç tablosu açıklandı.

2 MİLYAR TL'LİK BORCU VAR

Belediye binasına asılan pankarta göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var. Belediyenin sadece müteahhitlere olan borcu ise 804 milyon TL olarak açıklandı. Belediye binasına asılan pankartı sosyal medya hesabından paylaşan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz, "Bir yağmanın Sancaktepe halkına ağır bilançosu" notunu düştü.

İşte belediye binasına asılan o pankart;

'Jakuzi' tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Şeyma Döğücü Alper Yeğin Sancaktepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (83)

Ercan cıftcı:

Sancak tepenin 1.9 milyar borcu afiş olurken Ankara belediyesinin 20 milyar borcu zerre gündem olmuyor. Jakuzi yalanı patlayınca gündem değiştirme çalışması bu..

391
571
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir yalnışı savunmak için yalnış bir örnek kullanıyorsun Ankarada lüks şatafat ihtişam israf yok halkın parası nereye harcandığı internetten herkes görebileceği şekilde yayınlanıyor

yanıt469
yanıt131
Firat Tas:

Ankara'da yine aynı yönetim hakim ama pankart asılan yerlerde halk hayasız hırsızlığa dur dedi

yanıt200
yanıt61
haksız mıyım:

la fırat zırtosu hayadan bahsedecek en son kişi sensin. döllisrafı hırbo

yanıt59
yanıt142
sivri:

erkan cıftcı hadi ötede oyna sövme isteme

yanıt58
yanıt14
bekir yapici:

ERCAN CIFTCI dürüst dogru ahlakli ve adil olmak size cokmu zor geliyor ankara büyük sehir belediyesinle mic kadar bir ilce belediyesini nasil mukayese ediyorsun ayrica burda elestirilen borctan cok lüks satafat ve israfa ranta rüsvete dalanlar hangi partiden olursa olsun kim bu sekilde halkin devletin parasini israf ediyorsa karektersiz vicdansiz ahlaksizdir bu aksam halk tv´da sancaktepe belediye sarayi tanitilacak izle gör 6 bin metre karelik makam katinda neler var.

yanıt63
yanıt12
esrefpasali:

elma ile armudu karsilastirmissin, sancaktepenin nufusu yuzolcumu ile ankaranin nufusu yuzolcumunu karsilastirman saflik olmus, ercan, niyet bozuk olunca sap ile samani ayiramamissin...ankaranin plakasi 06 sancak tepenin plakasi kac?

yanıt35
yanıt4
Adem:

Aynı şey mi

yanıt12
yanıt0
Kara_kalem:

ANKARANIN 30 YILLIK DÖNEMİNDEN KALAN BORÇ FAZİLERİ 15 SENEDE ANCAK ÖDENİR ANKARA İSTANBUL SORUNUNUZ BU HİÇ AYNADA KENDİNİZE BAKMIYORSUNUZ TÜM EL DEĞİŞTİREN BELEDİYELER BAKIN HANGİSİNİ SAYIŞTAY NEDENETLEMİŞ HUKUK DEVLETİ OLSAYDIK BU GÜN BU TABLOYA YARGI ÖNÜNDE HESAP VERİRLERDİ LAKİN TÜMÜNÜZ AYNI GEMİDE VE AYNI YIRTIKTAN TERZİYE GİDEMEZ EMSAL OLUR YUSUF ZİYA SAMSUNA GOLF SAHASI YAPTI MİLYARLAR HARCANDI TÜRKİYEDE KAÇ VATANDAŞIN GOLF MALZEMSİ VE GOLF BİLİYOR HEP BOŞSUNUZ ŞİMDİ ATIL AYNI ANKAPARK

yanıt19
yanıt1
sade vatandaş:

yüce dinimiz İslamı kullanarak oy devşirenlerin yaşadıkları lüks şatafatlı hayatları görmezden gelenler bunlara oy verenler bunların israf içinde milletin paralarını ziyan etmelerinin günahına ortaktırlar

435
81
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title