Haberler

Adalet Bakanı ile görüşen Feti Yıldız'dan ilk açıklama: Görüşmemizin af ile ilgisi yok

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız dün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Yıldız, af tartışmaları için "Bakan Bey ile görüşmemizin af ile infaz düzenlemesi ile ilgisi yok. Böyle bir çalışmaya ihtiyaç var mı o ayrı mesele, ama bu görüşmenin af ile alakası yok" ifadelerini kullandı.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile dün bir araya geldi. Yıldız ve Bozdağ'ın görüşmesi iki saat sürdü. Kamuoyunda bu buluşma af tartışmalarını beraberinde getirirken Yıldız, Habertürk'e konuştu.

''AF İLE ALAKASI YOK''

Af tartışmalarını beraberinde getiren bu görüşme sonrası MHP'li Yıldız, "Böyle bir çalışmaya ihtiyaç var mı o ayrı mesele ama Bakan Bey ile görüşmemizin af ile infaz düzenlemesi ile ilgisi yok" dedi.

AYNI CEZAYA FARKLI CEZALAR

Aynı suçtan aynı cezayı alan ancak farklı illerde hapis yatan kişilerin farklı tarihlerde tahliye edildiğini, infaz sürelerinin ilden ile farklılık gösterdiğini belirten Yıldız, "5'er yıl hapis alan, aynı kişiler biri 3 ay önce hapisten çıkıyor diğerleri kalıyor. Neden?' diye sorulduğunda 'infaz böyle hesaplandı deniliyor. Yozgat'ta farklı Kayseri'de farklı bir durum oluşuyor" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Yıldız dün sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlamıştı. Yıldız, "İnfaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerekliliğini Sayın Adalet Bakanımıza bugün anlatacağım. Sayın Adalet Bakanımıza izah edeceğim husus sadece müddet namelerin düzenlenmesinde ilden ile farklı uygulamalar meydan vermemesiyle ilgilidir" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Feti Yıldız Af Yasası MHP Politika Güncel Haberler

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Bahçeli'den AK Parti'yi küplere bindirecek ittifak çağrısı

Bahçeli'den AK Parti'yi küplere bindirecek ittifak çağrısı

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title