Haberler

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve görüntüleri paylaşan kardeşine dava açıyor

Güncelleme:

Yılmaz Erdoğan, kendisiyle sevgili olduğunu söyleyerek kardeşi aracılığıyla özel fotoğraflarını yayınlayan Cansu Taşkın'a dava açıyor.

Manken Cansu Taşkın, katıldığı yayında oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile 2 yıldır ilişki yaşadığını ileri sürdü. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın sarmaş dolaş pozlarını yayınladı. Fotoğraflarıyla magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Yılmaz Erdoğan, yasal yollara başvuruyor.

GÖRÜNTÜLERİ GİZLİ ÇEKMİŞ

Halk TV'de yer alan habere göre, Taşkın ve Vurgun kardeşler geçtiğimiz ağustos ayında Erdoğan'ın misafiri olarak çiftlik evine gitti. Evde anı olması için fotoğraf ve video çeken kardeşlerden Vurgun, Yılmaz'ın haberi olmadan görüntüleri çekerek paylaştı. Vurgun'un telefonda konuşuyor gibi yaparak ikilinin görüntülerini kaydettiği ileri sürüldü. İkilinin birkaç gün yakınlaştığı ancak birlikteliğin ilişkiye dönmediği, bu süreçte Taşkın'ın oyuncuyu sürekli arayarak mesaj attığı da konuşulanlar arasında. Aramaları yanıtsız kalan Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdi.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve görüntüleri paylaşan kardeşine dava açıyor

KARDEŞLERE DAVA AÇIYOR

Görüntüleri basına sızan Yılmaz Erdoğan, konuyla ilgili açıklama yapmazken avukatlarına Taşkın ve Vurgun'a dava açılması için talimat verdi. Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ifadeleri yer alıyor.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" demişti.

Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da Instagram hesabından peş peşe ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın fotoğraf ve videosunu paylaşmıştı. Videoda Erdoğan'ın Taşkın'ı dudağından öptüğü görülmüştü.

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve görüntüleri paylaşan kardeşine dava açıyor

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve görüntüleri paylaşan kardeşine dava açıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (34)

haksız mıyım:

Çocuğun yaşında ki kadını koynuna alıyorsan ilk önce kendine dava açmalısın Yılmaz Erdoğan çünkü ahlakın bozulmuş.

714
52
yanıtYanıtla
Osman Kara:

Cem yalamaz da cocugu yasindakiyle takılıyor

yanıt197
yanıt14
Eclipse Moon34:

Yorumun ağababa sı olmuş başka hiçbir şey söylenmez bunun üstüne

yanıt62
yanıt11
Engin Savaş:

Erkeğin yaşı değil, kadınının yaşı sorun olur. Benim için de yaşın önemi yok. Babası yaşında ki adamla birlikte olanın hiç mi suçu yok? Kadın verdikten sonra, erkek de alır seve seve yaşı kaç olursa olsun erkeğin.

yanıt63
yanıt18
gunay yanug:

bu 3 den hangisi daha rezil?

314
8
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

kırkından sonra azanı teneşir paklar

yanıt225
yanıt24
Yargı Dağıtır:

Kardeşlerin birini öpüp öbüründen makas alırken iyiydi

yanıt169
yanıt9
Serhat Soydaş:

Hakan celik: bunun yaşla ne alakası var.Kırk yaşında olup hiç ilişki yaşamamış olan da var.Insanlari yaşlari üstünden bile ayrıştırıp neyi yapabileceğine karar vermeye kalkıyorsunuz, o yuzden bu toplumdan bi halt olmaz.

yanıt39
yanıt28
Koray dinç:

haberim yokmuş gibi çek, bu bakışlar nasıl habersiz anlamadım

166
6
yanıtYanıtla
Can Bilir:

Habersizce poz vermişler, Hatta selfi görünende esasında Hakan Urallla görüntülü konuşurken, “Bilir Kişi” olarak yorum yapsın diye…

yanıt47
yanıt4
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title