Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı. Yanlış cevap vererek elenen yarışmacı, stüdyoyu terk etmeye çalışınca İmirzalıoğlu devreye girdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yarışan Yağmur Ateş, davranışlarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

"ALKOL PROBLEMİMDEN DOLAYI BALKONDAN DÜŞTÜM"

5 sene önce Bali'ye taşınan 25 yaşındaki Ateş, konuşurken çıkardığı nefes sesleri, hareketleriyle dikkat çekti. Ada hayatında yaşamayı seven ve tekneyle dünyayı dolaşmak istediğini söyleyen yarışmacı, alkol probleminden dolayı balkondan düştüğünü ve beyin ameliyatı geçirdiğinden bahsetti.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

YANLIŞ CEVAP VERİNCE HEMEN GİTMEYE ÇALIŞTI

Konuşma arasında sıkça İngilizce kelimeler kullanan yarışmacı, "Wow, crazy... Siz İngilizce konuşuyor musunuz? Ben Flemenkçe, İngilizce, İspanyolca, Endonezya ve Türkçe konuşuyor" dedi. Yarışmacının tepkileri karşısında şaşıran İmirzalıoğlu ise "En son Türkçe galiba" karşılığını verdi. Sorulara peş peşe doğru cevaplar veren yarışmacı, 50 bin TL'lik "Titikaka Gölü kurbağasını doğal yaşam alanında ziyaret etmek için hangi kıtaya gitmeniz gerekir?" sorusunda takıldı.

Asya, Afrika, Avusturya ve Güney Amerika şıklarında zorlanarak joker hakkını kullanan yarışmacı, yanlış cevap vererek elendi. Yanlış cevabı gören Ateş, hiçbir şey demeden yerinden kalkıp gitmeye çalışınca İmirzalıoğlu devreye girerek "Gidiyor musun? Bir veda cümlesi söylemek istemez misin?" dedi. Bunun üzerine geri dönen yarışmacı, "Geldiğim için çok eğlendim. Şovunuzun başarısını ve devamını diliyorum" diyerek yarışmadan ayrıldı.

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

Tırpan:

Prodüksiyon verdiği soru ile asıl cevabı vermiş bu ezik insana... ezik dil bilsen ne olacak. Gavur hayranı Türk ol Türk.

293
80
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

İticiliğin kitabını yazmış bacım... :)))

305
19
yanıtYanıtla
Haksızsın:

ikinci defa haklısın

yanıt40
yanıt8
ekaf paseh:

ama ben yapıcaktım nick i haksızsın diye tüh kaçırdık :)

yanıt14
yanıt3
GAGS:

haksızın bacısı olduğu belli aynı genleri taşıyorlar.. :D

yanıt3
yanıt0
Selim Çetin:

Öyle guruk guruk edersen kurbağa sorusunu çakarlar kuzu gibi melersin sonra :)

222
11
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

sen çok iyi biliyorsun zannımca titkaka gölünde doğdun zahar :)))

yanıt43
yanıt127
mehmet adıgüzel:

aslında salak gibi görünen ama olmadiginida ispatlamaya çalışan egosu ile bunu örtmeye çalışan tatlı ses totuna sahip bir bayan görüyorum hocam

144
16
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

süper tespit.

yanıt56
yanıt4
tamer topaloglu:

Herkes kendi yetiştirdiği çocuğa iyi baksın 30 sene sonrasını da hayal edin. Zorlanmadan büyürse vay halimize

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title