Haberler

Türkiye'nin ilk lüks makyaj markası Alix Avien, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Güncelleme:

Markanın Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Esen Soydan'ın ve pazarlama ekibinin ev sahipliğini yaptığı kahvaltı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Esen Soydan yaptığı kısa sunumda, markanın 3 sene içinde katettiği başarıyı ve markanın hikayesini anlattı. Kurumsal rengini Paris'in gri silüetinden alan marka, yeni yıl için kırmızıya büründü. Alix Avien'in yeni yıl koleksiyonunda yer alan ürünler, konukların beğenisini kazandı. Makyaj kodu "kırmızı ruj" olan davette, tüm konuklar masalardaki rujlarla davetin renklenmesine katkı sağladılar. İstanbul'un yağmur ve trafiğine rağmen, yoğun katılımın sağlandığı davet, konukların sıcak sohbetiyle devam etti.

Marka, 1997 yılında Paris'te, Alix Avien isimli kadından ilham alınarak, bir Türk girişimci tarafından kuruldu.

2019 yılında el değiştiren marka, daha lüks, daha minimalist ve daha kaliteli bir konseptle tüketiciyle buluşuyor. Vegan serisi de olan marka, çevreci ve sürdürülebilir yöntemlerle Türkiye'de üretiliyor. Marka, Türkiye'de makyaj hizmetinin de sunulduğu 7 mağazası ile makyaj severlerle ve makyaj sanatçıları ile buluşuyor. Dünya genelinde ise toplam 14 Alix Avien Paris mağazası bulunuyor. Sadece 3 sene içinde 45 ülkeye yayılan marka, 2023 yılında daha da büyüyerek 100 mağazaya ulaşma hedefinde.

Türkiye'nin ilk lüks makyaj markası Alix Avien, basın mensuplarıyla bir araya geldiEsen Soydan ve Sümeyra Teymur

Kaynak: Haberler.com / Kadın

Makyaj Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title