Haberler
Güncelleme:

Serdar Topraktepe: Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 kaybetti. Siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemini eleştirerek, "Fenerbahçe önde olabilir ama maç iki tarafa da gidip geldi. 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlarımız var. Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Hasan Sabri Tüçel:

Ali Koç'un tiyatrosu devam ediyor. Sahneye çıkan oyuncular değişiyor sadece. 10 kişiye karşı neredeyse yenemeyeceklerdi.Kırmızı kart doğru ama Fenerli futbolcular kaybettikleri her mücadele sonrası takla atarak düştü.

30
26
yanıtYanıtla
Oğulcan Öztürk:

Çünkü derbi mücadelesi oynanıyor karşında mahalle takımı yok beşiktaş var ayrıca biz sizin gibi her sıkıştığımızda penaltı kırmızı kart jokeri kullanmıyoruz

yanıt1
yanıt0
pusatalfa:

Serdar Topraktepe bu dediğini hiç bir yazar çizer dillendiremez çünkü sen biliyorsun sebebini...

32
6
yanıtYanıtla
Berkant Tezcan:

ya hocam bırak hakemi taktir hakkını falan boş iş bunlar takım sezon başında beri oynamıyor koyu BJK taraftarıyım sezon başında beri izlemiyorum maç.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title