Haberler
Güncelleme:

İYİ Parti'den CHP'ye geçen Demre'de belediyenin sandalyeleri kahvehanede çıktı

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'den CHP'ye geçen Antalya Demre Belediyesi'nin borcu 108 milyon 162 bin lira olarak açıklandı. Belediye Başkanı Fahri Duran, belediyeye ait kafenin sandalyelerinin bir kahvehanede bulunduğunu ve belediyenin çöp bidonunun dahi olmadığını ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Ali Çelik:

Valla helal olsun böyle devam edin Halk sizi basının üstünde tutar

87
10
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

iyi Partinin Belediyeden Sandalyeleriyle Gideri 108milyon Olmuş

yanıt10
yanıt0
Benim Kkk:

Sandalyelerin ederi 108 milyonmuymuş

11
40
yanıtYanıtla
Bekir Kancob:

Böyle devam edin. Borcu 5 yıl sonra düşürün millet artık icraata bakıyor. El üstünde tutlursunuz.

36
2
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Belediyleler borclarini odemeden civi cakmasin ne yapiyorlar sanki bunlar bukadar borcumuz var diyor yollar parklar bahceler pislikten gecilmiyor yandas insaat firmalarina otlak alani aciyorlar vatandasin parasiyla firmalar koseyi donuyor hizmet yapmayin yandasin cebine indirip paylastiginiz paralarin hesabini verin onfe borclari kapatin asil alacakli olan calisan emekli surunur bunlara paea yagdirilir uyan millet soyuluyorsun hele muhtarliklar ne ise yarar koylerde adammi kaldi

35
2
yanıtYanıtla
hic33:

Torpille işe alınan bankamatik ve fazladan çalışanlara ödenen maaşlardan arta para kalmıyor ki hizmet adına birşey yapsınlar.

yanıt18
yanıt1
hic33:

İdam yeniden gelmeli ve fakir fukaradan alınan vergileri, kamu malını suistimal edenler idamla yargılanmalı.

22
3
yanıtYanıtla
O Z:

Biz ve onlar dediğiniz hepiniz TR vatandaşlarısınız be. Bu tip hareketler ve birbirinize çamur atarak bir halt ettiğinizi sanıyorsunuz. Tek yaptığınız şey Türkiye'yi dünyaya rezil ediyorsunuz. Birbirinden bukadar nefret edenlerin akıbeti parçalanmaktan başka birşey olmayacak. Aynı çoğu Afrika ülkeleri gibi.

11
10
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Once iscine memuruna emekline adam gibi bir maas verirsin sonra artarsa hizmet alanina yonlendirirsin baba iyi desinelr diye calisanin hakkini gasp edip kaldirim tasi olarak doseyemezsin buna hizmet denmez calisanin hakkini verme birilerini koseyi döndur yollara taş dizdir boyle mantik yok neymis efendim falanca belediyeye calisiyor desinler desinlere harcanan para kimin tabiki halkin parasi sermayenin degil ya

13
4
yanıtYanıtla
Mengele:

Tabi kahvede olacak belediye baskanlari calisanlari cay icmesinmi sabah saat 07.00 gelirler aksam 21.00 de eve giderler

2
4
yanıtYanıtla
Yıldırım YILDIZ:

Herşeye problem çıkaran hanım efendi ve ekibi sandıkta gerekeni aldı .

2
0
yanıtYanıtla
o zen:

Bu israfları ve borçları bırakan belediye başkanları neden yargı önünde hesap vermiyor ? Bir tarafta devletin ambulansının sedyesi kirlenmemesi için kirli ayakkabısıyla uzanmayanlar diğer taraftan babasının çiftliği gibi pervasızca harcayıp birde borç bırakanlar.

1
0
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

Çöp bidonu olmayan belediye he hahahahaha

1
0
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

Meral ablamiz da yemiş

1
0
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Valla ota, poha, israfa par harcamasalar belediyeler zarar etmez. Sadece su, emlak, çevre vergileriyle döner o değirmen.

1
0
yanıtYanıtla
Sessiz Sessizz:

Benim anlamadigim olay chp li belediyeler disinda hepsi soyguncumu? Illaki problem vardir ama buyuk bir algida var. Belliki hukumetin fisi cekildi.

0
0
yanıtYanıtla
ErtanÖzcan:

Yolsuzluk yapıp milletin parasını çalanların hesabı sorulsun eski başkanlar ve delegeleri kimler hırsızlık suçuna bulaştıysa mal varlıklarına el konulsun analarından emdikleri süt ağızlarından getirilsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title