Haberler

Bahar dizisi Dora kim, gerçekte kim? Bahar, Dora Ersoy kimdir?

Güncelleme:

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın kadrosuna başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oldu. Fenomen diziye, 12. bölümden itibaren dahil olacak Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan "Dora Ersoy" karakterine hayat verecek. Bahar dizisi Dora kim? Bahar, Dora Ersoy kimdir?

Yasemin Kay Allen, Bahar dizisinin kadrosuna dahil oldu!12. bölümden itibaren dahil olacak Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan "Dora Ersoy" karakterini oynayacak. Peki, Bahar dizisi Dora kim, gerçekte kim?

BAHAR DİZİSİ DORA KİM?

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın kadrosuna başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oldu. Fenomen diziye, 12. bölümden itibaren dahil olacak Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan "Dora Ersoy" karakterine hayat verecek.

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Doğum: 10 Temmuz 1989 (34 yıl yaşında), Londra, Birleşik Krallık

Ebeveynleri: Suna Yıldızoğlu, Dudley Allen

Boy: 1,75 m

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz asıllı Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun (Sonja Eady) kızı olarak Londra'da doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Annesi Sonja Eady, 1974'te Türk oyuncu Kayhan Yıldızoğlu ile ilk evliliğinden sonra Suna Yıldızoğlu olarak bilinmektedir. Bu evlilikten sonra Türk vatandaşlığını kazanmıştır. Annesinin Türk vatandaşlığını alması sayesinde, Yasemin, etnik olarak Türk olmamasına rağmen Türkiye-İngiltere çifte vatandaşıdır. Yasemin Allen, %50 İngiliz ve %25 Avustralya kökenli olduğunu belirtmiştir.

Yasemin Allen, üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti Queensland Üniversitesinin sinema televizyon bölümünden burs kazandı.On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yasemin Kay Allen Yasemin Allen Bahar Bahar Televizyon Gündem Magazin Kültür Sanat Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel ne konuştu? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklama var

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel ne konuştu? AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklama var

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli'den 'Allah bana yeter' paylaşımı

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli'den "Allah bana yeter" paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title