Haberler

1 MAYIS NOTER AÇIK MI? 1 Mayıs 2024 İşçi Bayramı'nda noterler çalışıyor mu?

Güncelleme:

1 MAYIS NOTER AÇIK MI? 1 Mayıs 2024 İşçi Bayramı'nda noterler çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda noterlerin durumu merak ediliyor. Vatandaşlar, belge ve işlemlerini gerçekleştirmek için 1 Mayıs'ta noterlerin açık olup olmadığını ve nöbetçi noter olup olmadığını araştırıyor.

1 Mayıs İşçi Bayramı günü Resmi tatil olarak geçer. Resmi tatil günlerinde kamu kurumları çalışmamakta. Bu Resmi tatil gününde noterlerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. 1 MAYIS NOTER AÇIK MI? 1 Mayıs 2024 İşçi Bayramı'nda noterler çalışıyor mu? İşte detaylar...

1 MAYIS NOTER AÇIK MI?

1 Mayıs 2024 Çarşamba günü, resmi tatil olan İşçi Bayramı nedeniyle noterler kapalı olacak. Dolayısıyla, bu tarihte noter aracılığıyla herhangi bir işlem gerçekleştirmek isteyen kişiler, işlemlerini ya 30 Nisan 2024 Salı günü mesai bitimine kadar tamamlamalı ya da 2 Mayıs 2024 Perşembe günü mesai başlangıcını beklemek zorunda kalacaklar. Noterler de diğer kamu kurumları gibi resmi tatillerde kapalıdır. Bu nedenle, 1 Mayıs 2024'te noterlerin kapalı olacağı ve işlem yapılamayacağı bilinmelidir. Ayrıca, resmi tatil olduğu için nöbetçi noter uygulaması da geçerli olmayacaktır.

1 MAYIS NOTER AÇIK MI? 1 Mayıs 2024 İşçi Bayramı'nda noterler çalışıyor mu?

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda noterlerin yanı sıra bankalar, kargolar, PTT ve diğer kamu kurumları da kapalı olacak. Hastaneler ise sadece acil bölümlerinde hizmet verecekler. Bu durum, Çarşamba günü birçok kurumun ve işletmenin kapalı olacağı anlamına geliyor. Dolayısıyla, Salı günü mesai bitimine kadar hafif çaplı bir yoğunluk yaşanabilir. Bu nedenle, 1 Mayıs'a yönelik işlemleri olan kişilerin bu durumu göz önünde bulundurarak işlemlerini önceden tamamlamaları önemlidir.

1 MAYIS NOTER AÇIK MI? 1 Mayıs 2024 İşçi Bayramı'nda noterler çalışıyor mu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

1 Mayıs Noter Hukuk 3.Sayfa Gündem Genel Yaşam Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title