Haberler

Trabzon'da Uluslararası Aile Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi

Güncelleme:

Trabzon'da Uluslararası Aile Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce yürüyüş düzenlendi.

Trabzon'da Uluslararası Aile Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce yürüyüş düzenlendi.

Aile değerlerini korumak, birlikte farkındalık oluşturmak ve gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmak amacıyla Kahramanmaraş Caddesi'nden 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı'na "Ailemiz İstikbalimiz" yürüyüşü gerçekleştirildi.

Burada açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal İl Müdürü Hüseyin Mollaoğlu, 15 Mayıs'ın, 1994'te Birleşmiş Milletler tarafından Uluslararası Aile Günü ilan edildiğini söyledi.

Mollaoğlu, bu sene 30'uncusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Aile kavramını idrak etmenin yanı sıra aile birliğinin ve değerlerinin önemini vurgulamak için de önemli bir fırsat sunmaktadır. Aile, sevgi, anlayış, destek, dayanışma gibi değerleri yaşatan en özel yerdir. Aile, fertlerini dış dünyanın olumsuzluklarından, tehditlerinden koruyan bir kalkandır. Aile, insana hayat yolculuğunun zorlu dönemeçlerinde şefkatle yol gösteren bir rehberdir. Kişiye değerleri, inancı, hayatı öğreten içine doğduğu ilk okuldur. Sağlıklı, mutlu ve destekleyici bir aile ortamı, bireylerin gelişimine ve toplumun ilerlemesine katkı sağlar. Güçlü aile bağları, toplumu da daha güçlü, daha güvenli, daha dayanışmacı ve sağlıklı kılar."

Filistin'de var olma mücadelesi veren aileleri de hatırlatan Mollaoğlu, "Aile ve toplumun önemini vurguladığımız bugünde Filistin'de var olma mücadelesi veren aileleri ve Filistin toplumunu anmayı da üzerimize borç biliriz. Bu vesileyle tüm ailelerimizin, aile olmayı seçenlerin, bunun için emek sarf edenlerin, bir çocuğa aile olmaya gönüllü olanların, birbirlerine yalnızca kan bağıyla değil can bağıyla bağlı olan, biyolojik bağlarla sınırlı değil sınırsız sevgiyle bir arada bulunan tüm ailelerin Aile Gününü kutlarız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

title