Haberler

Şanlıurfa'da DEM Partili 14 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Hilvan, Viranşehir ve Bozova ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, aralarında ilçe yöneticisi ve gençlik meclisi üyelerinin de olduğu 14 DEM Partili gözaltına alındı.

(ŞANLIURFA)Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Hilvan, Viranşehir ve Bozova ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, aralarında ilçe yöneticisi ve gençlik meclisi üyelerinin de olduğu 14 DEM Partili gözaltına alındı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Hilvan, Viranşehir ve Bozova ilçelerinde belirlenen adreslere güvenlik güçlerince eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, DEM Parti ilçe yöneticisi ve gençlik meclisi üyelerinin de olduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgu işlemleri sürüyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı Viranşehir Şanlıurfa DEM Parti Operasyon Gençlik Bozova Güvenlik Gözaltı Operasyon Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

Bahar 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Haziran Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Mehmed: Fetihler Sultanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Haziran Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kiracı filmi oyuncuları kim? Kiracı filmi konusu, oyuncuları ve Kiracı özeti! Kiracı filmi ne zaman nerede çekildi? #128250 #129300 Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 16. bölüm (SEZON FİNALİ) CANLI izleme linki! Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title